|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jolina ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2011 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şub 2015 Saat 15:17 |
hocam merhaba oglum 9 yasında 24 kg 128 boy bulantı ve kusma ile okuldan aldık kakası cıvık günde 1 kez yapıyor 2 gündür karın agrısı var ateş yok agzında koku var dün okuldan alınca dr gotürmüs esim, dr debridat ve metpamid surup vermiş ben kullanmadım once size danısmak istedim, oglumdan 1 gün önce ben hastalandım şiddetli bir üsüme boyundan gelen bas ağrısı şiddetli bulantı ve karınagrısı ishal yok kusma yok bulantım devam ediyor bu nedir anlamadım hocam bas agrısıda ara ara geliyor dr gitmedim sizce ne yapmalıyım simdiden cevabınız için teşekkür ederim
|
|
jolina
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120592 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yediginiz-ictiginiz bir gidadan mikrop kapmissiniz... SAKIN, verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin.. Arkadan, ishal gelecek.
normal "Bakteriel ishallerde", kusmayi takiben, ishal gelir ve bir daha kusma olmaz. Viral olanlarda, ishal basladiktan sonra da kusmalar devam eder..Her iki durumdada ilac verilmez. Eski mailleri okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Şub 2015 Saat 19:07 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|