Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hocam yardımınıza çok ihtiyacım var
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hocam yardımınıza çok ihtiyacım var

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ömrüm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ömrüm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hocam yardımınıza çok ihtiyacım var
    Gönderim Zamanı: 03 Haz 2023 Saat 03:03
Hocam 2015 doğumlu kızım 2 yaşında zarure geçirdi bağışıklığı düşük çok fazla antibiyotik nebul den buharlar kullandık aklınıza gelecek tüm bölümlere gittik sürekli hasta oluyor kilosu yerinde boyu gelişimi 2 yaş önde gidiyor bizi asıl yoran çocuğu mahveden tekrarlayan öksürük gece başlıyor löp löp balgam ateş yok hiç bir şey yok size son testleri atmaya calisicam en son çocuk göğüse gittim 8 yaş için anormal bu kadar balgam dendi ciddi derece de gece başlıyor balgam gelince onu kusuyor ama bu hep var geçmiyor verem dahi bakıldı agumentin klmer içmekten bitti çocuğum sürekli böyle grip oluyor ateşleniyo geçiyor öksürüğe dönüyor ardından hırıltılı öksürük buhar sprey balgam kusuyor sürekli ama gece limonlu su kesinlikle yapıyorum iyi geliyor evet aninda rahatlatıyor ama geçmiyor kızım gece öksürerek uyanıp anne limonlu bal yap diyor ama bu işin sonu ne olacak hocam çok yorulduk 
Yukarı Dön
Ömrüm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ömrüm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2023 Saat 03:38
Hocam tahlil yollayamadim yazıyorum sonuçlarıi
İga0,46
PCR balgam MTB saptanmadı
Crp5.3 burda agumentin kullanıyor zaten
Wbc11.3
Hgb10.06
Mcv74.3
Mch23.5
Mchc31.5
Pdw9,8
Bas%07.70
Bas#0.08
Ferritin 25
Yukarı Dön
Ömrüm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ömrüm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2023 Saat 03:40
Hocam çocuk ciddi ateşler geçirdi daha küçükken havale geçirdi zature donemdinde bir kere sadece en son romatoloji fapa olabilir dedi bilmiyorum her kafadan bir ses çıkıyor antibiyotik içiyor tam iyileşti diyoruz ilaç bitiyor aynen başa dönüyoruz su balgamlı öksürük beni çok korkutuyor çocuk göğüse ilkkez gittik testler normal çıkarsa tomografi bakalım dedi lütfen yardımcı olun sizin bilginize çok güveniyorum ben ayrıca bilmek istediğiniz başka tahlil varsa lütfen hemen yollarım hepsi bakıldı elimde yüzlerce mevcut çocuğun genetik testine kadar bakıldı 

Düzenleyen Ömrüm - 03 Haz 2023 Saat 03:41
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120759
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2023 Saat 08:25
7 seneden beribu çocuğa HİÇ Grip teşhis edildi mi? 
Her seferinde Antibiyotik verildi ise, bağışıklık gelişemez ve aynen bu tablo ortaya çıkar.
Sizi; Tıp tepmiş! 
1- Bütün ilaçları kesin. 
2- ASLA körlemesine Antibiyotik vermeyin. Ateş+ Ağızda pis koku + Dili kaplayan pas tabakası yoksa, sakın
Antibiyotik , kim verirse versin kulanmayın. 
Yazıları okuyun. Bu tezgahın ne kadar yaygın uygulandığını görürsünüz. 
3- Öksürük olduğunda sadece; Limonlu bal, ColdMix ve Serum Fiz. kullanın. 
4- "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı okuyun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Haz 2023 Saat 18:28
Yukarı Dön
Ömrüm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ömrüm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2023 Saat 16:19
Canım hocam aslında çocuğum doğdu doğalı sizin yazılarınızı okudum ama uygulamaya fırsat olmadan titreme şeklinde ateşler ve hep hastanelik olduk Hocam grip oluyor ama sürekli ve anında ciğere iniyor çocuğum ve biz tükendik bağışıklık için bize bir tavsiye verin ne olur 8 yaşında en son 40 kg dı bir ara ivig yüklemesi yapılacakken çocuğun ateşi çıktı ivigde yapılmadı yarıda kaldı bağışıklık için özellikle rica ediyorum tavsiye
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120759
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2023 Saat 18:30
Kim diyor; "ciğere iniyor" diye? 
İnse; solunum sayısı dakikada; 60'dan fazla olur. 
Tomografi filan da gerekmez. 
Yukarı Dön
Parolaben Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 217
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Parolaben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2023 Saat 23:20
Sorunuzu sabote etmek istemem ama 8 yaşında ki oğluma doktor ne zaman ki nebul hava vermeye başladı , çocuk en ufak grip de ciğerlerine inip nefes alamaz hale geldi. O kadar kotu oluyordu ji hava vermeden duzelmiyordu. Bağımlı gibi oldu resmen. Kadir beyin yazılarıni okudum ve kestim hava vermeyi. Allah'a çok şükür yine öksürük oluyor ama havaya gerek kalmıyor artık. 
Yukarı Dön
Ömrüm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ömrüm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2023 Saat 05:55
Dün yine kontrole gittik zarure dedi çift antibiyotik agumentin klamer ve nebullere başladık ne olacak halimiz bilmiyorum balgam öksürük geçmiyor akciğer filmi baktı sol akciğer dedi hocam birde asıl sormak istediğim soru kızımın kan değeri hep 10.7 veya 10.6 ferritin normal çıkıyor hemotoloji araştırdı Akdeniz üniversitesi aylarca araştırdı Akdeniz anemisi orak hücreli vs herşeye bakıldı birşey bulamadılar korkuyorum kanı yükselmiyor çok küçükken den beri böyle 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.