Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hocam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hocam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Hassasanne07 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hassasanne07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hocam
    Gönderim Zamanı: 17 Saat 19 Dakika önce Saat 09:25
Hocam 33 yaş bayanım 10 seneye yakındır anemim var hgb 9 civarlarında hep ve alt değerler mhvc gibilerde düşük eskiden şikayetlerim yoktu ilaç vermişlerdi kullankıstım ferijet ıv olarak oreferon tablet gibi kullandım ama sonda ardına düşmemiştim ama artık saç dökülmem halsizlik yorgunluk kas ağrısı gibi yaşayınca dün gittim değerler böle başıma bir sür iş açtılar ck mb yüksek çıktı 62 kardiyolojiye git dediler acile git dediler vs vs defalarca tahlil baktılar kardiyoloji hiçbirşey yok dedi akşam üsti tekrar tropin ve ck mb baktılar bu sefer normal sınır çıktı dün tüm günümü korku ve endişe ile geçirdim kızımda wolf parkinson white teşhisi var genetikmi die korktum o yüzden en sonnumda kansızlığa bağlı dediler lütfen siz yönlendirin size 7 yıldır ne deseniz çıktı 
Hgb 9.8 
Hct 32
Mcv 72 
Mch 21
Mchc 30
Plt 523  gibi değerler çıktı d vitamini 27 çıktı her sene ampul alıyordum geçen sene 45 idi bu sen 27 çıktı doktor feremat 30 ile bevitab yazdı size danışmak istedim değerlerimi nasıl yükseltebilrim doğru düzgün dontor yok ne yapayım kullanayımmı özel başka ilaç mı alayım sırf bu eksiklerden kiloda veremiyorum çok dikkat etmeye çalılıyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118080
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Saat 51 Dakika önce Saat 12:53
Bu gibi uzun süreli anemilerde; "Hemoglobin Elektroforezi" gereklidir de, bu akıl edebilecek bir doktoru
Türkiye'de bulmanız çok zor.
Yaptırabilirseniz, ÖZEL bir laboratuvarda yaptırıp, sonucu yazın. 
Dvit3 ampul, 6 ayda bir alın. 
33 yaşındaki bir kadın hastada; ck-mb ve Troponin baktırmak, o doktorların ya cahil ya da ileri bir şarlatan
 olduklarını gösterir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.