Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - horlama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhorlama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Asyamm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 38
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Asyamm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: horlama
    Gönderim Zamanı: 30 Kas 2016 Saat 15:32
hocam merhaba,
yoğun olduğunuz için günlerdir yazmıyorum size, kızım ilkokul birde, okulda 4. senemiz bu sene, sanırım sizin tedavilerinizin mükafakatını almaya başladık, eylül ayında kulak akması olayından sonra bir sorun yaşamadık diyebilirim ki sınıfları inanın dökülüyor,herkes antibiyotikler ilaçlar kullanıyor..
ancak kızımın eylülden beri horlaması,ağzı açık uyuması,genizden konuşması,geniz akıntısı geçmedi.. sadece ara ara ser.fiz. ballimon pekmez uyguluyorum okadr..
dr.a gitsek kesin ant.geniz eti ameliyatı diyecek..
ama artık burnunda et olabilir mi diye düşünüyoruz.. ara ara uyku apnesi de yaşıyoruz.. yaza kadar devam etse de birşey yapmamalımıyız?
çok teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120556
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2016 Saat 22:41
Burnundaki ete;"Polip" denir ve bu yasta olmaz..
Aynen devam.
Yukarı Dön
Asyamm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 38
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Asyamm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2016 Saat 08:35
Hocam size yazdım ertesi gün okuldan gelince ateşi çıktı:)  okulda kkk ve dbt aşılarını oldu (iki ayrı koldan)  oyüzden ateş sandım, ama bütün gece ateşliydi, Hafif öksrürük burun tıkanıklığı hep olduğu için anlayamıyorum.. sadece dolven verdim, ateş reaksiyonu mudur? Birgünü geçerse griptir değil mi? Sağolun..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120556
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2016 Saat 17:52
Asi ates yaparsa. 1 gunden fazla yapmaz..
Ates yaninda; agizda pis koku ve dil ustunde pas yoksa, Antibiyotik gerekmez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.