|
https://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_imag |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seraym ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nis 2019 Saat 19:40 |
ast:340
alt:298 ggt:167 potasyum kalsiyum wbc:10.23 hgb:12.5 hct:36.3 neu:0.98 lym:8.56 neu%:9.5 lym%:83.7 eo%:0.6 tirozin,serum:109 Hocam resim koymayı beceremedim ama arkadaşımın oğlunun tahlililleri böyle erkek çocuğu prematüre doğdu 8 aylık mamayla bsleniyor ek gıdaya başlandı.Başka bir rahatsızlığı bulunmuyor.Doktor karaciğer enzimleri çok yüksek demiş.Küvezde kaldı iki ay kadar.Ben bi size danışmak istedim ne dersiniz ne yapsınlar.Arkadaşım çok telaşlandı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baska bir OZEL laboratuvarda, AST,ALT,GGT ve Total bilirubin, Direk bilirubin baktirsinlar
|
|
![]() |
|
seraym ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tahliller devlet hastahanesinde yaptırıldı.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
total biluribin:0:21
direkt vilirubin:0.07 indirekt biluribin:0.14
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baska bir OZEL laboratuvarda, AST,ALT ve GGT baktirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|