|
Huzursuz bağırsak sendromu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Kartaliçe
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kartaliçe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Huzursuz bağırsak sendromuGönderim Zamanı: 25 Ağu 2020 Saat 15:05 |
|
Meraba Kadir hocam şöyle bir durum yaşıyorum; Gün içerisinde ara ara karın ağrım olur ve ağrıyla birlikte büyük abdeste çıkmam gerekir sonrasında ihtiyaç giderince aşırı yorgunluk halsizlik yaşarım kollarım kaslarım inanılmaz güçsüz hissediyorum ve aç hissederim aşırı gazım oluyor daha önce hiç bu kadar fazla olmamıştı bu şikayetlerle doktora gittim huzursuz bağırsak sendromu olabilir dedi bi bölüme yönlendirdi rahatlatmak için acidpass verdi psikolojik mi bilmiyorum kısmen iyi geldi ama pandemiden dolayı gidemedm şimdi sınava gireceğim 13 gün var ve tekrar bu şikayetleri yaşamaya başladım ishal olmaya başladım ve hiç bir şekilde tutamıyorum hemen lavaboya girmem gerekiyor ve sınavda sıkıntı yaşamak istemiyorum biliyorum stres tetikliyor ama insanız oda elimizde olmuyor bi ilaç falan önerebilir msnz kpss sınavı yani en azından rahat birşekilde atlatabilmek istiyorum. (Bayanım 25 yaşındayım) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2020 Saat 18:05 |
|
Günde:3x1 Debridat tablet alın.
|
|
![]() |
|
Kartaliçe
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kartaliçe
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2020 Saat 23:34 |
|
Hocam dediğiniz miktarlarda sınava kadar mı kullanayım yoksa sınav günü mü alayım kaç gün kullanmalıyım aydınlatırsanız sevinirim🙈.ayrıca Çok teşekkür ederim bugünkü ve daha önce ki yol göstericiliğiniz için.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2020 Saat 08:27 |
|
Hemen başlayın. En az sınav sonrasına kadar alın. Gerekirse, daha uzun süreler de kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|