Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7000
|
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 10:19 |
Ben de ilk seferinde çok ağladığım için artık eşim beni dışarı çıkartıyor aşı vurulurken. O tutuyor. Zaten benim ellerim titriyor, tutamıyorum çocuğu
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 10:25 |
ay canım ALLAH başka dert vermesin aşı onun sağlığı için..
bende ilk aşılarında çok ağlıyodum hemşireler çok seviyodu zuhali seve seve aşı yapıyolardı hatta ağladığımı görünce ''hadi sen git şurda ağla biz hallederiz'' diyolardı  bırakırmıyım ben içimden hep ''senin iyiliğin için bebeğim'' diyodum  aşı değil ama kan alınırken kötü oluyom ben  geçen yine aldılar 3 küp kan  ona hiç dayanamıyom   
|
 |
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8271
|
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 10:31 |
Yaa ben kendim sağlık sektöründe olduğum için heralde aşı yada kan alımında kötü olmuyorum...Biliyorumki bunlar rutin ve kızımın sağlığı için katlanması gereken küçük geçici acılar...Arkadaşlar bunlar olucak şeyler çocuklarımız sağlığı için..Allah başka dertler vermesin..Benim satışta çalıştığım yıllarda çocuk kliniklerine ve servislerine de çalışıyordum..orda öyle bebekler ve çocuklar gördümki Allaha şükürler olsun...İnsanlar öyle acı ve zor hastalıklarla uğraşıyorlarki..varsın bizim üzüntümüz sadece bikaç saniyelik aşıdan olsun...Çok geçmiş olsun buarada....
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 11:01 |
Ben onun sağlığı için olduğunu düşünerek metanetli olmaya çalıştım, normal aşılarını anasağlıkta yaptırdım, ilk aşı için gittiğimde hemşire "ilk çocuğunuz mu" dedi, "evet" dedim " o da "hayret ilk başlarda muhakkak biri ile geliyorlar" dedi ama yapacak bir şey yok, hele kızım dursun diye bacağını tuttup, hemşire ile işbirliği içimde olmakta çok canımı sıktı  ama her şey onların sağlığı için
|
|
 |
Beyza
Moderatör
Puanlar: 5575
|
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 11:05 |
hersey onlariin sagligi icin canim, ne olur aglama üzülme  Birde birseyi merak ettim Türkiyede bebeklere vurulan asilar para ile mi yapiliyor
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 11:14 |
Beyzacığım sağlık ocağında yapılanlar paralı değil, birde sürekli orada aşılar tazelendiği için, yani çabuk tüketildiği için ben orada yaptırdım  Bu arada benim aşılarımda kızımı götürdüğüm sağlık ocağında yapıldı  ama bazı özel aşılar pnömokok, suçiçeği, hepatit A aşılarını para ile yaptırdım.
Düzenleyen fatoş - 19 Haz 2008 Saat 11:15
|
|
 |
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8271
|
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 11:18 |
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
haticeirmak
Katılımcı Üye
Puanlar: 506
|
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 11:22 |
Merhaba,
İrmenin dediği çok doğru gerçekten de , en azından aşı yapıldıktan ya da kan alındıktan sonra 5 dk içinde sakinleşiyo bebişlerimiz, benim de Arda idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğinde voiding dedikleri bi şey yapmışları, ince bi boru ile pipiden içeri girip, mesaneyi doldurup geri boşalmasını incelemişlerdi, ay en kadar ağlamıştı Arda anlatamam artık sinirden kıpkırmızı olmuştu çok da 3 aylıktı ama nasıl tepinmişti anlatamam tepinmekten boru sık sık çıktığından tekrar tekrar takmaktan pipiyi kanatmıştı operasyonu yapan cerrah, nası içim acımıştı ama sonuçta bebğimin sağlığı için diyip katlanmıştım, Allah büyük acı göstermesin hiçbirimize
her şey onların iyiliği için
|
|
 |