|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
murge
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: idrar yolu enfeksiyonuGönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 22:41 |
|
Hocam merhaba,
58 aylık kızımın 2 gündür az ve sık çiş yapma sıkıntısı vardı. Bugün çişimi yaparken sonunda ağrıyor biraz dedi. Başka bir sıkıntısı da yok. Doktorunu aradım o da belirtiler idrar yolu enfeksiyonu dedi ve hemen antibiyotiğe başlayalım dedi. bende tahlil yaptırmadan mı dedim. evet dedi. içim rahat etmedi tahlil yaptırdım. bol lökosit çıktı ama nitrit negatif Hocam. antibiyotiği almadım. Tahlil sonuçlarımız aşağıdadır. Yalnız bu şikayetlerin geçmesi için ne yapmalıyım. Şimdi bir kaşık yaban mersini yedirdim. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 22:45 |
|
Antibiyotik gerekmez... Mikroskopik muayenede bir hata olmus... Eger o kadar bol Lokosit olsa idi, Idrarda Protein: (Eser) veya (+) olurdu.
Sabunlu sicak su icine oturtun, bol su icirin, sikayeti devam ederse; kuruyemisciden; Cranberry yemisi (Yaban mersini diye de bilinir)alin ve hergun 1 corba kasigi kadar yedirin.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|