|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Berke Rüzgar
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Berke Rüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İdrarda kanamaGönderim Zamanı: 27 Ağu 2014 Saat 18:52 |
|
Hocam merhabalar benim 5 aylık bebegimin idrarında kan oldugu icin doktora goturduk doktor daralma oldugunu ve zorlandigi icin kan geldigini soyledi sünnet olursa duzelecekti bizde sunnet ettirdik sünnet ettireli 3 gun oldu ama yine idrarinda kan var acaba nedeni nedir cok korkuyorum size danısmak istedim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2014 Saat 19:33 |
|
Demekki, doktor; palavraci sahtekarin teki imis.
Bir idrar tahlili yaptirip, sonucun tamamini bana yazin. Birde simdi aklima geldi, her yaz havalar cok isindiginda, cocuklar asiri terlerler ve idrarlari koyulasir. Bunun sonucunda, idarla asiri konsantre Kristal atarlar. Bu "kristaller' idrarla atildiktan sonra, hava ile temas edince, "kiremit kirmizisi" bir renk alirlar. Kan; farkli renktedir, daha kirmizidir. Siz genede bir Idrar tahlili yaptirip sonucu yazin, ama ben muhtemelen, "Kristal uri" diyorum. Bir - teyit etme- usulude, bol su icirin, o "kanama" dediginiz manzara kaybolursa, "Kristal uri" imis demektir. Simdiki doktorlar; bir idrar kanamasi ile, Kristaluriyi ayird edemeyecek kadar ACIZ kimselerdir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Ağu 2014 Saat 19:35 |
|
![]() |
|
Berke Rüzgar
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Berke Rüzgar
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2014 Saat 18:18 |
|
Hocam tekrar merhabalar biz bugün idrar tahlili icin doktora gittik fakat doktor idrara bakip rengi gayet iyi kan filan gorunmuyo yaradan dolayi oluyodur tahlile hic gerek yok evham yapmayin dedi ben ne yapacagimi sasirdim sizin tavsiyenizle bol bol su veriyorum bikac gune gecmezse baska doktora gitmeli miyim sizce?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2014 Saat 19:46 |
|
KESINLIKLE, kanama degil. Dedigim gibi, asiri terleme sonucu, idrarin koyulasmasi ile olan, "Kristaluri" .... Sadece; bol su verin ve aradaki farki ogrenin..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|