|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aoyazici
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İdrarın kokmasıGönderim Zamanı: 21 May 2015 Saat 23:37 |
|
Hocam Merhaba,
Oğlum 7,5 aylık.. 3 gündür idrarı kokmaya başladı. Koku bezde beklemiş idrar kokusu gibi ve bu kokuyu yaptığı ilk idrarla alıyoruz. Koku o kadar belirgin ki yavrumun üzerine siniyor sanki. Sünneti doğumunun ertesi günü yapılmıştı. Geceleri sırtı ve emzirirken başı çok terliyor. Zıbın ve ince pijama giydiriyorum,üzerine de ince pamuklu pike örtüyorum ama terlemesine engel olamıyorum. Ateşi yok. Geceleri 2 saatte bir kalkıp emmek istiyor. İdrar yolu enfeksiyonu olmasından korkuyoruz. Yönlendirmenize ihtiyacımız var. Teşekkürler Hocam.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 May 2015 Saat 00:32 |
|
1- Erkeklerde IYE olmaz... Dunyada bir tek Turk doktorlari erkek cocuklarinda IYE teshis ederler.
2- Idrarda bu sekilde, ilk idrarin kokulu olmasi onemli degildir. Terleme ile su kaybettiginden, "koyu" idrar yaptigindan oluyordur. Bol su icirin, ustunu iyice acin, terlemesin koku gecer. Bazi metabolik hastaliklarda, devamli koku olur, ve cinsin ayri kokusu vardir. Eski mailleri okuyun. 3- Geeceleri ya emzirin, yada bol su icirin. Zavalli cok susuyor. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|