Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İdrarın kokması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumİdrarın kokması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aoyazici Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aoyazici Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İdrarın kokması
    Gönderim Zamanı: 21 May 2015 Saat 23:37
Hocam Merhaba,
Oğlum 7,5 aylık.. 3 gündür idrarı kokmaya başladı. Koku bezde beklemiş idrar kokusu gibi ve bu kokuyu yaptığı ilk idrarla alıyoruz. Koku o kadar belirgin ki yavrumun üzerine siniyor sanki. Sünneti doğumunun ertesi günü yapılmıştı.
Geceleri sırtı ve emzirirken başı çok terliyor. Zıbın ve ince pijama giydiriyorum,üzerine de ince pamuklu pike örtüyorum ama terlemesine engel olamıyorum. Ateşi yok. Geceleri 2 saatte bir kalkıp emmek istiyor.
İdrar yolu enfeksiyonu olmasından korkuyoruz. Yönlendirmenize ihtiyacımız var. Teşekkürler Hocam..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119575
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2015 Saat 00:32
1- Erkeklerde IYE olmaz... Dunyada bir tek Turk doktorlari erkek cocuklarinda IYE teshis ederler.
2- Idrarda bu sekilde, ilk idrarin kokulu olmasi onemli degildir. Terleme ile su kaybettiginden, "koyu" idrar yaptigindan oluyordur.
Bol su icirin, ustunu iyice acin, terlemesin koku gecer.
Bazi metabolik hastaliklarda, devamli koku olur, ve cinsin ayri kokusu vardir. Eski mailleri okuyun.
3- Geeceleri ya emzirin, yada bol su icirin. Zavalli cok susuyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.