Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - iki bacak farkı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

iki bacak farkı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asyabasak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 43
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyabasak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: iki bacak farkı
    Gönderim Zamanı: 22 Saat 57 Dakika önce Saat 20:07
https://hizliresim.com/auuxvnr
Sayın hocam 2009 dogumlu kızımın sag bacagı sol bacagına göre 3 cm daha kalın ve renk olarak daha koyu. boyları aynı. cok kucuk yasta farkettim . yaşı ilerledikce sorun daha da buyudu. ankara baskent universitesi hastanesi , sehir hastanesi bir cok hastane dolaştık.bütün barnşlarda tahlilleri yapıldı. ABD ye genetik kan tahlili gitti ancak ne teshiş kondu ne de geiletecek ya da durduracak bir yöntem söylendi. en son Ankara etlik sehir hastanesi onkoloji bölümü bizim takibimizde olsun biz potansiyel hastamız kabul edıyoruz dedi..  sadece beyin dr mr ıstemişti kızımın diş telinin cıkmasını bekliyoruz o cekilecek. sag tarafındaki bacak kalın. tomogrofide iç organlarda bır sorun yok dedndi. sadece sag gözü 1.25 derece sol gözunde sorun yok. sizinde yorumlarınızı rice ediyorum.. 
estettik kısmını kızım suan sorun ediyor tabiki.. terlik ya da etek giymek istemiyor.  birde cok yurudugunde bacak agrısı oluyor. onun dısında bir sıkıntımız yok suan için.. fotolarını nattım sayın hocam.. 
güzel kızım benim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117214
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Saat 22 Dakika önce Saat 20:42
Sağ bacakta; Klippel-Trenaunay Sendromu. Tedavisi yoktur.
Varis çorapları bir parça faydalı olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.