|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didemerve ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 May 2016 Saat 19:18 |
Dr Bey kızım 12 aylık. Sızın yazılarınızdan ogrendıgım için kızamık aşısını(hemşire KKK dedi) 9 aylıkken degıl,bır hafta once yaptrdım. Oyle olunca su cıcegı aşısını bır ay sonra yaptıracaktım. AMa bu ara kımı duysam su cıcegı salgın mı vardır nedır. Bır ay beklemesem de yaptırsam mı hocam?okula gıden ablamız da var ama o aşılı.
|
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118155 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 yasindan once yapilan; Kizamik ve KKK asilari TUTMAZ... Yapilan asiyi; "sifir" sayin ve 1 yasindan sonra yapilacak KKK asisina "1. KKK deyin". Zira Turkiye angut dolu oldugundan, 9 aylik yapilan asiya; "Birinci asi" ve 1 yasindan sonra yapilana; "ikinci asi" diyor ve esas onemli olan 5 yasindaki KKK asisini atliyorlar. Su cicegi asisi da; canli asi oldugundan, 1 yasindan sonra yapilir.. Son 3-4 gun den beri bu konu ile ilgili yazdiklarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Didemerve ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Hocam yanlş anladnz ben zaten 9 da ıtıraz ettm. 1 yasına gırdı oyle yaptrdım kızamıgı. Su cıcegını de bır ay sonra yani 13 aylık olunca yaptıracaktm ama bu ara cok duyuyorm salgın var galıba bır ayı beklemeyım mı acaba dıye sıze danıstım??:)
Düzenleyen Didemerve - 29 May 2016 Saat 23:27 |
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118155 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En az 1 ay ara olmasi sarttir.. Ya ayni gun, yada en az 1 ay ara ile!! Cevaplari sadece sizin icin (soran icin) degil, yeni uyelerde okuyacagi icin, biraz genis anlatiyorum, yoksa, donme dolap gibi devamli ayni sualler soruluyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|