|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2017 Saat 02:20 |
hocam iki kızım da rota geçiriyor. küçük kızım yiyip içmeye başladı toparlandı ishali dewam ediyor. normal diyorum..fakat büyüğüm karnım ağrıyor diyor kusmaktan korkuyorum diyor midem bulanıyor diyor 4 gündür suyu bile zorla içiriyorum.. neredeyse ağzına hiç birşey koymuyor. oysa iştahlı olan büyüğümdü. zorlasam mı yoksa çocuk gerçekten mi hastalıktan yiyemiyor yoksa yeme k yemezse kusmam diye mi aklına yazdı ilgi çekmek mi hoşuna gitti kesinlikle anlayamıyorum.. suyu bile içesi varsa içmiyor gibi.. yarım çay bardağı kadar meyveli yoğut 1 su bardağı da meyve suyuyla geçirdi tüm günü. böbreğe zarar olacak diye korkuyorum. rotayla ilgili bu konuda hiç yazı yok.. ne önerirsiniz hocam
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"....böbreğe zarar olacak diye korkuyorum "... Boyle sacma-sapan Turk tipi safsatalara inanmayin.. Milyonlarca insan; Oruc tutuyor da; bobrekleri mi zarar goruyor??? Zamaninda Rota ile iligili cok yazi yazildi. Ilk sayfada, Rotavirus ve asilari ile ilgili makalemi, YAZARLAR bolumunden okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|