Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Gülsen
Moderatör
Yazıldığı gibi okunur:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7519
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 16:54 |
Bilge tebrik ederim canım Sağlıkla kucağına alırsın inşallah  Ben iki oğlumdada hamileliğimin 7. ayında lansi..kreme başladım ,göğüs kalkanıda pede göre daha iyi sonuç veriyor canım arkadaşımdan biliyorum . Umarım çok sorun yaşamazsın canım
|
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
hepimiz hilalcigiz:)
Puanlar: 1906
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 16:55 |
Teşekkür ederim Fatoşcum,biliyor musun yeni doğum yaptığımda bu sorunumu yazmıştım ve sen o zaman bana göğüs kalkanını tavsiye etmiştin,ve ben hemen almıştım,sütyene değmediği için daha az acıyordu ama yara iyileşmesine maalesef bi faydası olmamıştı,her emzirme işkenceye dönüşüyordu,eltini duyunca kaderim yavaş yavaş şekillenmeye başladı demek oluyosa hep oluyo bu sıkıntılar,
|
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 16:58 |
Gülsen Yazdı:
Bilge tebrik ederim canım Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Ben iki oğlumdada hamileliğimin 7. ayında lansi..kreme başladım ,göğüs kalkanıda pede göre daha iyi sonuç veriyor canım arkadaşımdan biliyorum . Umarım çok sorun yaşamazsın canım  |
Teşekkür ederim Gülsencim,ben lansi..,garm...,göğüs kalkanı,silikon meme ucu,zeytinyağı,ne duydumsa hergün sürüyordum,hatta 3 ay göğüslerim hava alsın çabuk iyileşsin diye açıkta dolaştım ,ama işe yaramadı işte hiçbiri....
|
|
 |
Gülsen
Moderatör
Yazıldığı gibi okunur:)
Puanlar: 7519
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 17:00 |
Canım öncesinde başlamayı dene birde e vitamini kapsülünü kırıp sür lansi.. kremde başla belki öncesinde cildi güçlendirirsen bu sefer çok sıkıntı olmaz bilemiyorum tabi ama denemekte fayda var
|
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 17:13 |
Gülsen Yazdı:
Canım öncesinde başlamayı dene birde e vitamini kapsülünü kırıp sür lansi.. kremde başla belki öncesinde cildi güçlendirirsen bu sefer çok sıkıntı olmaz bilemiyorum tabi ama denemekte fayda var  |
Kesinlikle öncesinde başlıycam Gülsen,kapsül hiç denememiştim bir de onu deneyeyim bakalım...
|
|
 |
peperutka
Elmas Üye
Puanlar: 5690
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 17:21 |
Gögüs ucu catlaklarına karbonatlı su ıyı gelıyomus dıye duydum
|
 Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 17:27 |
peperutka Yazdı:
Gögüs ucu catlaklarına karbonatlı su ıyı gelıyomus dıye duydum |
Bak onu yazmayı unutmuşum Zeynep,karbonatlı suyu da denedim,daha başka bitkiler de kaynatıp sürdüm,ama işe yaramadığını biliyorum,benim tek merakım ikinci çocukta da aynıları oluyor mu?
|
|
 |
peperutka
Elmas Üye
Puanlar: 5690
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 17:45 |
bilgeakgun Yazdı:
peperutka Yazdı:
Gögüs ucu catlaklarına karbonatlı su ıyı gelıyomus dıye duydum |
Bak onu yazmayı unutmuşum Zeynep,karbonatlı suyu da denedim,daha başka bitkiler de kaynatıp sürdüm,ama işe yaramadığını biliyorum,benim tek merakım ikinci çocukta da aynıları oluyor mu? |
Senı uzmek ıstemem ama arkadasımda olmustu canım bu arada tebrıkler
Bıde zeytın yagı ve be...tenı dene derım
|
 Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
 |