Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9866
|
Gönderim Zamanı: 25 May 2011 Saat 17:02 |
tebrik ederim canım yaa Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin,gönlünden geçeni hayırlı eylesin
benim hiç yara olmadı meme ucum olmadığından 2 falan slikon meme ucu kullandım 
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |
Nilgün1
Elmas Üye
Puanlar: 5896
|
Gönderim Zamanı: 25 May 2011 Saat 17:09 |
bilgeakgun Yazdı:
Merhaba Kızlar
Ben 2.bebeğime hamileyim,ilkini normal doğum yapmıştım ve ben tekrar normal doğum yapmayı istiyorum kısmetse,ben doğumdan zerre kadar korkmuyorum meme uçlarımın ilkindeki gibi yara olmasından korktuğum kadar,Ozan ı emziriken 3 ay sürdü yaralarım,3 ay boyunca resmen kanadı ve ben hep ağlayarak emzirdim,10 kez doğursam da bu acıyı çekmesem dedim defalarca,şimdi işte korkum ikinci emzirme olayında da bu yaralar oluşacak mı?ben doğru şekilde emzirdiğimden emindim,zamanla bunu daha iyi anlayabiliyorsunuz zaten,o yüzden yanlış tutuştan kaynaklandığını sanmıyorum,tek tesellim sizlerin vereceği cevaplar... |
Bilge ciğim,dur önce bir sevineyim  Gözün aydın,sağlıkla Allah tamamına erdirsin.
Kiraz saplarını kaynatıp suyu ile siliyormuş diye söylerdi annem,yaşamadım bilmiyorum,Bilge.
Düzenleyen Nilgün1 - 25 May 2011 Saat 17:17
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
hepimiz hilalcigiz:)
Puanlar: 1906
|
Gönderim Zamanı: 25 May 2011 Saat 17:57 |
İfo cum ve Nilgüncüm teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
|
|
 |
mehtappp
Kıdemli Üye
Puanlar: 945
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2011 Saat 10:52 |
gözünüz aydı rabbim sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş.  meme ucu çatlaklarını duymuştum ama bu denli sorun olucanı bilmiyodum açıkcası korktum desem yerii  benim ilk hamişliğim olduğu için henüz yaşamadım ve umarım hafif atlatırım
|
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7416
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2011 Saat 11:39 |
Canım öncelikle çok çok hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahhh. Sana en güzel üç tavsiyem var ve biri eğer sütün çok geliyorsa İfakat'ın dediği gibi silikon meme ucunu mutlaka kullanmalısın ve kesinlikle işe yarıyor. İkincisi ise Fatoş'un dediği gibi dışarıya falan çıktığında göğüs kalkanı ve en önemlisi bence (kulağa çok hoş gelmese de bu en etkilisi) emzirmeden sonra göğüs uçlarına kendi sütünden ve göğüs ucu kremi sürerek göğüslerin açık dolaşmak... Evet garip ama en işe yarayanının bu olduğunu bizzat yaşadım. Aman öyle her bulduğunu da sürme yaaaa. Çocuk emecek ağzının tadını kaçırma çocuğun lütfen. Çünkü öyle soğan falan kokulu şeyler. Yıkansan da bebek tadını kokusunu alır aman aman....
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
hepimiz hilalcigiz:)
Puanlar: 1906
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2011 Saat 11:51 |
Teşekkür ederim Duygucum,ilkinde senin yazdıklarının hepsini denemiştim zaten,silikon meme,göğüs kalkanı,göğüsler fora :) kendi sütüm,göğüs ucu kremleri,ama olmayınca olmuyor işte,ama şöyle de bir sorun vardı,bebek memede fazla kalmamalı ,ama Ozan memeye gelir gelmez uyurdu ve ben emmesi için hep ayağını,çenesini gıdıklar onu uyandırmaya çalışırdım ve bu yüzden emme faslı çok uzun sürerdi,bunun tekrarlanmaması için çalışacağım,şimdi düşünüyorum da bebeğin 20 dakika memede uyuması da yaraları şiddetlendiriyor sanırım,
|
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7416
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2011 Saat 12:06 |
Kesinlikle memede çok kalırsa olmazzz. Düşünsene parmaklarımız ellerimiz denizde çok durduğumuzda nasıl oluyor. Fazla tutma memede canım. Ama yukarda dediklerim kesin işe yarar tatlım.
|
 |
Beyza
Moderatör
Puanlar: 5575
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2011 Saat 13:40 |
Tebrik ederim canim Allah saglicakla kucagina almak nasip etsin, gözünüz aydin
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |