Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Ebeveynlerin Kaygıları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ikinci çocuk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumikinci çocuk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Konu: ikinci çocuk
    Gönderim Zamanı: 30 Haz 2009 Saat 09:01
Günaydın Özlem Hanım.
Size birşey danışmak istiyorum.
Ben geç anne oldum(40 yaşında). Hem hayat şartları, koşulları, hem yaştan dolayı ikinci bir çocuğu düşünmüyoruz.
Sizce bu yanlış bir düşüncemi? Oğlum ileride psikolojik problemler yaşarmı? Benim bu olumsuzluklara nasıl davranmam gerekiyor.?
Teşekkür ederim.  
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haz 2009 Saat 19:53
her zaman kardeşi olmak iyidir die bir kural tek çocuk olmak tamamıyla olumsuz bir durum değil. avantajları olduğu gibi sakıncaları da var. daha yrıntılı bilgi isterseniz sitede tek çocuk olmak isimli yazım sizi rahatlatacaktır.
özlem
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2009 Saat 10:46

Özlem hanım inanın okumayı sevmeyen biri olsaydım, yazınızın ilk bölümünü okuduktan hemen sonra doğru soluğu doktorda alıp ikinci çocuk için planlara başlardım. Smile

Yazının ilk giriş bölümünde endişe duydum, inanırmısınız panik bile yaptım. Gelişme bölümünde rahatlama ve mutluluk kapladı içimi. Sonuç bölümünde beni bekleyen sorumlulukları yapmam gerekenleri öğrendim.
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi içim resmen rahatladı ve akşam bu yazıyı kesilikle eşimede okutacağım çok teşekkür ederimKizBebek
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.