|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kas 2014 Saat 21:47 |
33 aylik oglum ve 17 aylik kizim bugun aksam disardan geldikten sonra kusmaya baslsdilsr mideleri bulaniyor devamli oglum cok kusuyor kizim bir kere kustu sonra ishal basladi hala arada midesi bulaniyor sanirim geceyi kusarak ishal bir sekilde gecirecekler yatak yorganlami ugrasiyim iki cocuklami bilemiyorum o yuzden emadur fitil ve reflor kullanabilirmiyim diye izin alacsktim.sizden? oglumun hafif ateside basliyor gibi karnim agriyor diyede agliyor dolven versem gecermi agrisi? bu durumda domuz gribi olabilirmi aceba yoksa besin zehirlenmesimi bilemedim? Disarda dondurma ve pastirma yediler ama bizde yedik bizde birsey yok dun eltimin kizida rahatsizlanmis ates ishal kusma varmis 2 gun once kayinvalidemde yemekteydik ordanmi bulasti aceba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120580 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yedikleri bir gidadan mikrop kapmislar. SAKIN; ilac/Antibiyotik vermeyin...
2 gun evvelki yemek olamaz. Gunduz yedikleri bir gida dokundu.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|