Merhaba,
Tv programınıza hamileliğimin son haftalarında, doğum iznine ayrıldığım dönem rastladım ve izlemeye başladım. Daha sonra da sitenizi keşfettim . Hem programdan hem de siteden çok faydalandığımı, bilgi sahibi olduğumu söylemek isterim. Bunun için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Benim ikizlerimin biri kız biri erkek. 8.5 aylık oldular. İşe başladığımda 15 aylık olacaklar. Belki daha önce ikiz konusunu işlemişsinizdir, belki ben kaçırmışımdır ama genelde programda işlenen konular tek bebek düşünülerek ele alınıyor doğal olarak. Sizden ricam bir bölümü yalnızca ikiz ve çoğullara ayırabilir misiniz?
Örneğin ikizlerde;
- Emzirme ve beslenme sorunları
- Uyku düzeni (biz hala tam oturtabilmiş değiliz, kendi odalarında (aynı odada), ayrı yataklarda yatıyorlar ve birbirlerini uyandırıyorlar. Odalarını ayırabilmemiz için evimiz müsait değil)
- İkizlere annenin tek bakması, avantaj ve dezavantajları (ben tek bakıyorum, elimden geldiğince ağlatmamaya, sık sık kucağıma alıp sarılmaya çalışıyorum)
- Çalışan ikiz annelerinin sorunları
- Farklı cinsiyetteki ikizlerin odalarını ne zaman ayırmak gerekir?
- Okul çağına gelen ikizlerin sorunları (aynı okul, aynı sınıf mı, ayrı mı? Vb.)
ve şu an aklıma gelmeyen pek çok sorunu programınızda bir uzman yanıtlarsa biz ikiz anneleri olarak çok seviniriz.
Başarılarınızın devamını dilerim.