Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İlaç
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumİlaç

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 870
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kıvanç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İlaç
    Gönderim Zamanı: 27 Kas 2014 Saat 18:59
  Hocam, bir yakınıma şu anda 4 ayını doldurmak üzere bebeği için multitabs önermiştim fakat eczanede adını hatırlayamadıkları için aşağıya yapıştırdığımı almışlar ve prospektüsü okumadan 5 damla veriyorlarmış, neyse ben okudum 1 ml yazıyor. 
      Bu damla uygunmudur,bitene kadar kullansınlarmı ? Bittikten sonra multi tabsa geçsinler mi?
    Teşekkürler.

Infantum Damla

İçindekiler:

30 ml Damla. Demineralize Su, İnvert Şurup, Vitamin C, Vitamin A, Vitamin D, Koruyucu (Sodyum Benzoat), Çinko Sülfat, Doğala Özdeş Portakal Aroması

Besin Öğeleri / 1ml (1pipet)

Vitamin C : 35 mg

Vitamin A : 1000 IU

Vitamin D : 400 IU

Çinko :2 mg

Tavsiye Edilen Kullanım Şekli:

15 gün – 1 yaş arası günde 1 ml(1 pipet) kullanılması tavsiye edilir. Infantum Damla kullanımı sırasında D vitamini içeren başka bir ürün kullanılmamalıdır.

Uyarılar:

Çocukların ulaşamayacağı yerlerde 25 C altında, oda sıcaklığında saklayınız. Kullanmadan önce çalkalayınız. Tıbbi müstahzar değildir. Takviye edici gıda. Tavsiye edilen günlük doz aşılmamalıdır. ALKOL İÇERMEZ.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119589
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2014 Saat 21:54
Son derecede sulu bir vitamin... 30 damla verdiginizde; 400Unite Dvitamini vermis oluyorsunuz, ki en dusuk dozdur. ...

Siz en iyisi; Dvit3 Damla'dan, gunde 5 damla verin. Bu ilac cok KAZIK....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.