|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Bocek1433 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nis 2017 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bocek1433
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2017 Saat 19:07 |
Kadir bey yaklaşık 1 haftadır geçmiş mesajlarınızı cevaplarınızı
okuyorum çoğu konuda bilgi sahibi oldum çok teşekkürler bizim bebeğimiz
prematüre doğdu 28 haftalık yaklaşık 6.5 aylık o yüzden daha titiz
davranıyoruz şu anda 4 aylık 4900 gr boyu 52 cm ateşimiz yok lakin köpek
gibi öksürük, hapşırma ve nefes alışta hırıltı var
Anne sütünden başka bir şey vermiyoruz emmesinde iştahında şükür ki sıkıntı yok şu an. Düne göre ökrüğümüzde artış var ama maalesef... cold mix, bal limon, vicks buharı ve serum fizyolojik yapıyoruz ama serum fizyolojiği her burna bir ampül yaptık basıncı sıkarken tatmin etmedi bunun yerine sırıngayla yapsak olur mu ve her burna günde birden fazla ampül yapalım mı ayrıca dün rota aşısı olduk bizede peditus verildi direk kaldırdım kenarı antibiyotık verildi üstüne onu da kullanmadık bizim sürecimiz ne kadar devam edicek ve prematüre olduğumuz için eksta önerdiğiniz bir durum var mı acaba? Şimdiden teşekkürler sabırsızlıkla cevabınızı bekliyoruz... Düzenleyen Bocek1433 - 15 Nis 2017 Saat 19:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Serum fiz; tazyik kullanmadan, sadece damlatilarak kullanilir. 2- Yaptiklariniza aynen devam edin. 3- Rota virus asisinin ilk dozu; en gec 3,5 aylikta yapilir.,Sizinkisi biraz gecikmis, insallah yan etkisi olmaz. 4- SAKIN: Peditus ve Antibiyotik kullanmayin... Yazilarimi okuyun.. Sakin bana sormadan da, bir ilac kullanmayin..
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ben 8 aylik bebegime oturur pozisyonda tazyik seklinde uyguluyorum bir problemmi olur ayrica hic rahatsiz olmuyor ama ben hasta degilken kuru sumuk icin uyguluyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
OLMAZ!!! Sirt ustu yatirin, hatta biraz da bas yatagin kenarindan asagi sarksin, o sekilde damlatin.. Hicbir zaman, oturur vaziyette buruna bir islem yapmayin.
|
|
![]() |
|
nisam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
Hocam bende kızıma burun temizleme pompası kullanıyorum
Hani şu bi deliğinden sıkıp diğer deliğinden su çıkmasını sağlayan pompa. Lavaboda ayakta yapıyoruz. Beş yaşında iki senedir böyle. Hiçbir zaman buruna işlem yapmayın demişsiniz Simdi ben hatamı ettim ????? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bazen, zararli olabiliyor... Tazyik fazla olursa, Oztaki borusundan, orta kulagin icine veya sinus iclerine su kacabiliyor. Her yapilista zararli oluyor degil, ama gereksiz.. Risk almayin. Zarari, faydasindan cok. |
|
![]() |
|
nisam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
Özür diliyorum zamanınızdan dolayı işgal ediyorum ama
Zararı nedir hocam. KBB dru sabah akşam yapın dedi Hasta olmasa bile. Ki yapmıyorum ama hastaykende burnu tıkalı olduğu sürece yapıyorum. Kendime de aynı şekil. Bu şekil yaptıgım sırada bazen kulaklarımda çıtır cıtır sesler geliyor ????😕😕 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zarari nedir??? Yukardaki cevabimi okuyun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|