|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, verilen hicbir ilaci kullanmayin.. Siz resmen aranmissiniz!! Ates olmayan bir cocukta, Rontgende; "enfeksiyon" goruyor.... Ba, ba ba ba!!!
Tam bir sarlatan.. Bronsit; vardir veya yoktur. Hicbir hastalik, Bronsit'e cevirmez. O tabloyu bunun gibi sahtekarlar doktorlar verdikleri Kortizonlu ilaclarla yaratirlar! Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin. Aralarda da; sicak buhar uygulayin. Sakin, kontrola filan gitmeyin, ne diyecegi malum!!! Eski mailleri okuyun.. |
|
![]() |
|
Yusuf asaf ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf asaf
Kadir bey 1 haftadır dediğiniz gibi serum fiz coldmix uyguluyordum..artık cocuğun sesi kesildi.öksürmekten cocuk boğulacak derecesine geldi...akciğer filmini bende gördüm.bir kopyasını bende alıp size gösterecektim yanlız almayı unuttuğum için size gönderemiyorum.. ilaçların hiç
birini kullanmayın diyorsunuz ..hastalık ilerlemeden öncede önerdiğiniz ilaçları kullandık ama ilerleme olmadı ve cocuğun hastalığı epey ilerledi.içimiz yanıyor hocam.kim ister cocuğu antibiyotik alsın ,ilaç kullansın, iğne olsun...(( |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir Kan sayimi yaptirip, WBC degerine bakin.. 17'nin ustunde gelirse, antibiyotige devam edin. 17'den dusuk ise, antibiyotik bosuna kullanildi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|