Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İMDAAT!Bahar alerjisi...Hem de Hamileyim:(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuİMDAAT!Bahar alerjisi...Hem de Hamileyim:(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2012 Saat 23:02
Orjinalini yazan: tamtam tamtam Yazdı:

cook gecmis olsun kizlarConfused
kendinize dikkat edin umarim tez zamanda iyilesirsinizNuke

slm dilek,nasılsın canım.Big smile
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2012 Saat 21:44
Orjinalini yazan: *Elifce* *Elifce* Yazdı:

Meryemcim benim de bahar alerjim var aynı sorunları yaşıyorum. Hapsırmaya başladımmı 15 20 kere hapsirırdım. çok ilaç  sprey kullandım , gecici fayda sağlıyordu..GöZ kaşıntıları içinde suni göz yaşı kullanıyorum içine giden kaşıntıya sebeb olan tozları temizleyip rahatlatıyor.Zaten gözümü de kaşımamam lazım..Daha önce 3 seneye yakın bu alerjim için sabahları bir çay kaşığı çörek otu yağı içiyordum.Ve 2 senedir alerjim şiddetli olmuyor artık. faydasını çok gördüm..

çörek otu yağını şimdi olmasa bile gebelik bittiğinde deneyebilirim.teşekkürederim .

alerji mevsimi dışındada mı içtin yağı?
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2012 Saat 21:47
Orjinalini yazan: Şehnaz Şehnaz Yazdı:

Meryem'cim çok üzüldüm bitanem Unhappy ama bir çare biliyor olsam hemen bunu ilkönce kendime uygulardım ben bu yaşıma kadar mayısda başlayan ağustosa kadar devam eden iğrenç bir alerjik astım durumu yaşarım. Hapşırık, göz ve burun kaşıntısı Confused.Hatta ben 2 senede tedavi gördüm.  Ama bir tek hamileliğimde olmamıştı ve o seneyi hiç unutmuyorum. İnşallah seninde bir an önce geçer. 

ben de açıkcası gebeyim beni teğet geçer diye bekledim ama yanılmışım temmuzda deniz kenarına gitmesek benimki de ağustosa kadar sürecek...

genetik .ablamda da var.senelerdir çeker o da.
Yukarı Dön
*Elifce* Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 215
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2012 Saat 23:13
Orjinalini yazan: meryem meryem Yazdı:

Orjinalini yazan: *Elifce* *Elifce* Yazdı:

Meryemcim benim de bahar alerjim var aynı sorunları yaşıyorum. Hapsırmaya başladımmı 15 20 kere hapsirırdım. çok ilaç  sprey kullandım , gecici fayda sağlıyordu..GöZ kaşıntıları içinde suni göz yaşı kullanıyorum içine giden kaşıntıya sebeb olan tozları temizleyip rahatlatıyor.Zaten gözümü de kaşımamam lazım..Daha önce 3 seneye yakın bu alerjim için sabahları bir çay kaşığı çörek otu yağı içiyordum.Ve 2 senedir alerjim şiddetli olmuyor artık. faydasını çok gördüm..

çörek otu yağını şimdi olmasa bile gebelik bittiğinde deneyebilirim.teşekkürederim .

alerji mevsimi dışındada mı içtin yağı?

Alerji mevsimi haricinde de kullanmıştım.ama illa uzun süre kullanmak sart değil. derde deva diye ben sürekli içmiştim  gebeliğe zararı olabilir diye belki şimdi kullanmazsınız ama sonra mutlaka deneyin derim. ben denedim faydasını gördüm..Şifa Allahdan..
Yukarı Dön
*Elifce* Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 215
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2012 Saat 23:14
Orjinalini yazan: meryem meryem Yazdı:

Orjinalini yazan: Şehnaz Şehnaz Yazdı:

Meryem'cim çok üzüldüm bitanem Unhappy ama bir çare biliyor olsam hemen bunu ilkönce kendime uygulardım ben bu yaşıma kadar mayısda başlayan ağustosa kadar devam eden iğrenç bir alerjik astım durumu yaşarım. Hapşırık, göz ve burun kaşıntısı Confused.Hatta ben 2 senede tedavi gördüm.  Ama bir tek hamileliğimde olmamıştı ve o seneyi hiç unutmuyorum. İnşallah seninde bir an önce geçer. 

ben de açıkcası gebeyim beni teğet geçer diye bekledim ama yanılmışım temmuzda deniz kenarına gitmesek benimki de ağustosa kadar sürecek...

genetik .ablamda da var.senelerdir çeker o da.

Benimki de annemden bana geçme , genetik ama her derdin dermanı var şükür..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.