|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gbanu
Üye
Kayıt Tarihi: 21 May 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İnatçı AteşGönderim Zamanı: 30 Haz 2014 Saat 09:54 |
|
Merhaba Hocam. 2,5 yaşındaki oğlum geçen hafta 40,4 düzeyine kadar çıkan şekilde ateşlendi. Calpol-ibufen dönüşümüne rağmen 39 derecenin altına inmedi ve birkaç kez de kustu. Sabah doktora götürdük, muayenede belirgin birşey göremedi, kusma olduğunu söyleyince serum taktı (vitamin, metpamid, dekstroz) serum bitmeye yakın çocuk ani ishal biçimde dışkıladı. Bunun üzerine doktor suprax süspansiyon ve reflor yazıp serum bitiminde eve yolladı. Bu tedavinin 2. gününde ateşi düştü, ertesi günü de biraz hava aldırmak istedik, sıcak ancak rüzgarlı bir havaydı, 15 dakika kadar rüzgar yedi. (Bilemiyorum bu sebepten mi) bunun üzerine ertesi gün ateşi yine yükseldi, gözleri akıyor, hapşırık ve daha önce ateşlenmelerinde olmayan titreme var. Suprax kullanmakta olduğu halde ateşi yükseldi. Bu kez novalgin-ibufen döngüsü yaptım.
Sayın hocam , zor düşen ateş için tavsiyeniz nedir? Ve antibiyotiğe rağmen tekrar neden ateşlenmiş olabilir? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 00:09 |
|
DOMUZ gribi geciriyor, SAKIN verilen hicbir ilaci kullanmayin... Yapilanlar zaten "Show" amacli sahtekarliklar.. Kustu diye cocuga Serum takiyorlar ha!!! Domuz Gribinin tedavisi yoktur, kendiliginden iyilesir. Eski mailleri okuyun.
1 hafta surecek, SAKIN ilac kullanmayin, daha kotu olur. Hele Suprax, olacak is degil... Bu kadar cahillik olmaz, bana kalirsa, kasten sahtekarlik olarak yapiliyor. Bu ilaclari kullandiginiz takdirde, doktorladan pacanizi kurtaramazsiniz.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|