özlem hanım öncelikle çok teşekkür ederim bizi aydınlattığınız için.benim sorum şu olacaktı:bir yaş bir aylık bir kızım var.çok fazla inatlaşıyor.her şey istediği anda olmasını istiyor.yemek yedirmek istiyorum o istemezse almıyor yada birşeye kızmışsa almıyor.(istediğini yaptıktan sonra)beş dakika geçtiğinde tekrar verdiğimde alıyor.başka çocuklarla oynarken elinden birşey alındığında çok ağlıyor ve elindeki şeyi asla alamıyoruz.o istediği anda yada unuttuğunda alabiliyoruz.nasıl bir tutum izlemeliyim.lütfen yardım edin.beni çok yormaya ve üzmeye başladı.birde hala beni emiyor.bu sıralar memeye çok düşküün oldu. sürekli meme emiyor.aklına birkere gelmesin mutlaka emecek.(Ayrıca ben öğlene kadar çalışıyorum öğretmenim.en son sabah altıda emzirip bırakıyorum.birde geldiğimde emmeye başlıyor.)
uzun oldu biliyorum ama bu son.çok fazla fırsat bulamıyorum yazmak için:sabah sekiz gibi kalkıyor.öğlen uyku düzeni nasıl olmalı bir yaştaki bir çocuk için.onbir gibi tekrar uyumak istiyor.onikide kalkıp üç-dört gibi tekrar uyuyor.beşe kadar.bazen zorla uyuyor.