|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
yagmurd
Üye
Kayıt Tarihi: 29 Ara 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2016 Saat 19:54 |
|
Cok tesekkur ederim hocam.bebegime kalsa saatbasi bile beslenir.kucagima alip yatik tuttugum an tok da olsa kafa oraya gidiyor vermeyince de agliyor.babasiyla isbirligi yapip az emzirmeyi deneyecegim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2016 Saat 19:55 |
|
Dedigim gibi "cok yirtinir, illede beslenmek isterse" verin, kakayi ve Turk doktorlari kafaya takmayin.
|
|
![]() |
|
yagmurd
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2017 Saat 19:30 |
|
Hocam dediginiz gibi aralikli emzirdim fakat sonuc alamadim.hatta mercimek yedim ilk kez dogumdan sonra bebegim 3 gece agladi ve 3.gun yine kakada kan oldu.4 gun once de ek gidaya basladik.patates ve havuc.ilk gun kaka yapmadi.ikinci gun kaka turuncumsuydu ama kan yoktu.3.gun ise asiri miktarda turuncu kaka yapti ve kakanin sonunda yine kan vardi.ve poposunda hicbir sey yokken o kakadan sonra birden poponun etrafi halka seklinde kipkirmizi oldu ve kabarikliklar oldu poponun kaka degeb yerlerinde.kesinlikle bez altinda kalmadi altini actigimda kaka yapti cunku o anda.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2017 Saat 20:21 |
|
Turunculuk; havucun, "Caroten" boyasindan. Onemli degildir. Kanama olsa, "nokta seklinde" kanama olmaz, butun kakaya bulasmis sekilde olur. Cocuk rahat ise, bos verin. Pisik icin, Desitin (mor) kullanin. Eski mailleri okuyun. Gerekirse, Eau Borique %3 luk kullanin.
|
|
![]() |
|
yagmurd
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2017 Saat 20:53 |
|
Hocam kanin sonuna dogru kakaya bulasmis kan da vardi nokta seklinde degildi,kakayla birlikte yayiliyordu.alerjiyse bile cocuk iyiyse gelisim iyiyse ek gidaya devam mi? bebegimin dun sabah baslayan 37.7-38 arasi gidip gelen atesi ve huzursuzlugu var.acaba disten olabilir mi?bu 2.gunu hala var atesi.ince giydirdim yukselmesin diye ugrasiyorum ama grip desem baska bir seyi yok sadece oksuruyor arada ama sanki salya kaciyor o yuzden gibi.
Düzenleyen yagmurd - 06 Oca 2017 Saat 20:56 |
|
![]() |
|
yagmurd
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2017 Saat 20:55 |
|
Doktor da 9.ayda gececek.kani onemseme ver diyor ama cok daha kotu olacak diye korkuyorum.korkudan dokunacak diye hicbir sey yiyemiyorum.kuzu eti patates yesillik pirinc ve ekmek yiyorum.findik denedim 3.gunu yine kan gordum hocam.bir emilim problemimi var bagirsakta dedim ama olsaydi kilo alamazdi diyor doktor.her seye mi alerjisi var doktora gore bu cocukta gida alerjisi varsa.patates havuca bile tepki verdi.
Düzenleyen yagmurd - 06 Oca 2017 Saat 21:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2017 Saat 07:31 |
|
Eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|