Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - inek sütü alerjisi olan bebeğime çorba tarifleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuinek sütü alerjisi olan bebeğime çorba tarifleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rabisp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Konu: inek sütü alerjisi olan bebeğime çorba tarifleri
    Gönderim Zamanı: 08 Ara 2009 Saat 13:48

Merhaba bebeğim 7 aylık . ek gıdalara geçişde sıkıntı yaşadık ve alerji testi yaptırdık. İnek sütüne, peynir, yoğurt,yumurta, koyun eti ve soyaya alerjisi çıktı. Sadece sebze çorbaları ve meyve tüketebiliyoruz. Sabahları da sadece 2 çay kaşığı pekmez ve biraz ekmek veriyorum.
Her defasında farklı bir çorba yapıyorum. Sebze çorbaları, domates çorbası, tarhana çobası . Şimdi kıyma ve tavuğa da başlıyoruz. ama muhalebi, yoğurt falan yiyemiyoruz. doktorumuz milupa neogate mamasını verdi. Onu kullanacaz bir de.

Bu konu ile ilgili önerileriniz ve evde yapabileceğim yemek tarfileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2009 Saat 14:56
canım sitemizin çok güzel bir linki var istersen oraya bir bak belki sana faydası olur

bu arada bu alerjinin geçici olduğunu duymuştum zamanla düzelir inşallah kuzucuğun
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2009 Saat 16:48
inek sütü alerjisi sakın laktoz inteloransı olmasın....çok karıştırılıyor bu durum...laktazsız sütleri denedinizmi hiç...zor bir durumConfused
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.