|
Insulin direnci, demir eksikligi anemisi, tsh dege |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 9 Saat 18 Dakika önce Saat 12:16 |
Hocam merhaba
Yıllardır geçmeyen demir eksikligi anemim var. 42 yaşında bayanım. Bu sorunu hep yaşadığım icin mide kaçağından suphelenip endoskopi yaptı doktor midede gastrit çıktı ama bir kaçak tespit edilmedi. Benim sorunum kan ilaçlarını kullanamamak. Bulantı yada hafif rahatsızlık değil iki büklüm kıvranıyorum mide ağrısından kan ilaci içtiğimde en fazla iki gün içip bırakmak zorunda kalıyorum. Dün kan tahlili yaptırdım. Yine demirim oldukça düşük bununla beraber insulin direnci başlamış. Sizce demir eksikligi anemisi ile insulin direnci arasında bir bağlantı var mi? Bir de hocam levotiron kullanıyorum bildiğim kadarı ile tiroit hormonunu dışarıdan alan kişilerin tsh değeri max 2.5 olmalı. Benim 3.9 olduğu halde doktor normal dedi. 1. Sizce demir eksikligi ve insulin direnci sorunumu nasil çözebilirim 2. Tsh değeri icin bir endokrinoloji doktoruna görünmem gerekirmi yoksa bu deger normal mi? Teşekkür ederim, saygılar sunarım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu şekilde; "kuş gibi" sorulan sorulara cevap vermiyorum. BÜTÜN tahllillerinizi gönderin. Bilhassa tiroid ile
ilgili İLK tahlil bana lazım.
Anemi olup olmadığına da, önce ben karar vereceğim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|