Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - işe başladım bana ne oluyo...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumişe başladım bana ne oluyo...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Konu: işe başladım bana ne oluyo...
    Gönderim Zamanı: 30 Tem 2009 Saat 11:20
özlem hanım merhaba
yaklaşık 1 aydır işe başladım oğlumdan ayrıyım Cry anane ve babanne beraber bakıyolar oğluma. genelde babannesi bakıyormuş evde sürekli kucakta tutuyomuş falan. hergün arıyorum evdeyken bebeğime davrandığım gibi davranılmasını istiyorum. sütünü satinde vermeleri uyku saatlerini falan. özellikle ben gelmeden doyurmayın ki ben emzireyim beni unutmasın ve sütüm azalmasın diyorum. ama ne benim dediğim dinleniyo ne uygulanıyo anlıcanız boşa konuşuyorum. Ben onların gözünde cahil ve küçüğüm... Cry bişi dedimmi biz sanki çocuk büyütmedikmi diyolar Confused ama bundan 26 sene öncesi ve şimdisi birmi...Confused
artık emzirme sayımız git gide düşüyo...Confused birazda büyüdüğü için çok sık emmiyo oğlum. Cry Nedenini bilmiyorum ama bazen okadar tuhaf bir tavır sergiliyorum ki emzimekten soğumaya başladım.CryCryCry Gün içinde makina ile 2 defa falan süt sağıyom oda biri gelecek endişesi ile hızlı hızlı... makina ile sağarken sıkılıyorum. hadi daha dolmadımı falan oluyorum...Confused evdede oğlum emerken aynı şeyleri söylemeye başladım bikaç gündür Cry tam yemek saatine denk geliyo emzirdiğim saatConfused dediğim gibi ben geldiğimde genelde tok olduğu için anca o saate acıkmış oluyo ve bende hemen emde bende karnımı doyurayım falan diyom.Confused bazen kendime hiç zaman kalmadığını düşünüyorum... CryCry neden böyle oldum benCryCryCry bu şekilde düşündüğüm için de kendime çok kızıyorumAngry CryCryCryCry 
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2009 Saat 23:07
oğlunuz kaç aylık. anlattığınız kadarıyla  sıkıntılı  bir durumdasınız. profesyonel bir destek almak hem sizin hem de oğlunuzun mutluluğu açısından oldukça önemli
özlem
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2009 Saat 15:36
oğlum bugün itibariyle 4 ay 4 günlük.
işe başlamadan önce böyle değildim. Ne oluyorsa  işyerinde yani ayrı kalınca oluyor...

geçtiğimiz hafta 3 gün izinliydim. 2 günde hafta sonu izinliydim. toplamda 5 günlük iznimde emzirdim sevdim oyunlar oynadım falan. bu beni çok mutlu ediyor ama işe başlayınca gene değişiyorum...

mama veriyolar yetmediği için takviye olarak. o mama ile sütümü yarıştırıyorum neden benim sütüm yetmiyor neden her sağdığımda az geliyor diyorum Confused

bugün iznim bitti işe geldim. şuana kadar hep pozitif düşünmeye çalıştım. sütümü istekli sağdım ama eve gidince durum değişecekmi tekrar istekli emzirecekmiyim bilemiyorum Confused

bir destek almayı uzun zamandır istiyorum doğumum çok zor geçti zor kurtulduk bebişimle belkide daha doğum sonrası psikolojim düzelmiş değil...

teşekkürler özlem hanım
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2009 Saat 10:46
bu endişeleriniz her annenin hissedeceğinden biraz daha fazla. zor doğumlar ve kaybetme endişesi sonrası annenin psikolojik sorunlar yaşaması beklenilen bir şey. bu konuda alacağınız profesyonel destek hem sizi rahatlatacak hem de bebeğinizi sizin gerginliğinizi alıp gerilmemiş olacak. geciktirmeden bir uzmana başvurun
özlem
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2009 Saat 10:50
teşekkürler özlem hanım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.