Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İşe Başlama Zamanı Geldi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumİşe Başlama Zamanı Geldi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dmtgvs Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Konu: İşe Başlama Zamanı Geldi
    Gönderim Zamanı: 09 May 2009 Saat 22:18
Merhaba Özlem hanım
Şuan 4 aylık bir oğlum var doğum iznim 5. ayında biticek bebeğimden ayrılma vakti yaklaştıkça bunalıma giriyorum bebeğimden ayrılmak düşüncesi çok üzüyor Crybeni onu herkesden kıskanıyorum bakımını babaannesi üstlenecek ama en çokta ondan kıskanıyorum.Bu konuyla nasıl başedebilceğime dair bana bir yol gösterirmisiniz

Çok teşekkür ederim
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2009 Saat 18:08
aynı konudan bende de var sanki bebeğime benden daha iyi kimse bakamaz gibi geliyo bende 3 aylıkken işe başlıcam ve çok korkuyorum banada yol gösterirmisiniz...
en çok bakımı nasıl olcak konusundan ziyade onsuz bir gün nasıl geçecek kokusuna hasret kalmak acıtıcak canımı Cryyokluğumda beni özlermi düşüncesi var bideConfused

çok teşekkürler
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2009 Saat 15:58
bebekleriniz yokluğunda sizi özler ancak ona bakım veren kişi iyiyse onunla yakın temas kurabilirse bu özlemi azalmamakla birlikte kendini daha güvende hisseder. bakıcısını veya babaannesini ne kadar sevse de sizin yerinize koymaz. baxzen kendisine bakan kişiye anne dese bile, akşam eve geldiğinizde size atlamasa bile bu sizden vazgeçtiği,sizi daha az sevdiği anlamına geelmez. bakan kişiye ne kadar çok bağlanır ve severse siz o kadar mutlu olun, çocuğunuz güvende ve iyi demektir. annenin yeri dolmaz. onu özlemenize gelince , evet özleyeceksiniz ama iiki yaşamı beraber götürmeyi de öğreneceksiniz. önemli olan birlikte geçireceğiniz vaktin ne kadar olduğu değil nasıl geçirildiğidir.
özlem
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2009 Saat 22:16
teşekkürler özlem hanım
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
dmtgvs Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2009 Saat 22:25

Teşekkür ederim Özlem hanım

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.