|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
hulyamurat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulyamurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2015 Saat 19:57 |
hocam iyı aksamlar 18 aylık oğlum pazar gecesi 7 8 defa kustu. gün icinde 2 defa daha kustu. sali sabah 6 7 defa sulu kaka yapmıs. sonra iyi gibiydi. carsamba bir sabah bir aksam sulu kaka yaptı. aksam da atesi ciktı. 38 civarı genelde. sadece bi kere suludan biraz daha iyi kaka yaptı. sizin söylediğiniz gibi ilac kullanmıyorum. sık sık su teklif ediyorum.fazlaca emiyor. az yemek soruyor. sormak istediğm bactrim kullanalim mi. yoksa böyle devam mı edelim. atesi cıktıgında halsiz yatıyor kafasını pek kaldıramıyor.
hocam cevabınız için şimdiden tesekkurler.kustugunun ertesi günü doktora göstermek istedim.doktor serum takalım kan alalım tahliilere göre tedaviye karar veririz deyince hemen kactik ordan. çünkü yemek yiyebiliyor ve o kadar kötü degidi. iyi ki varsınız
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aman ha, sakin ha!!!! Turk doktorlarindan uzak durun. Cok hayati bir durum olmadikca, semtlerine bile ugramayin.
Zaten ciddi bir durum oldumu hemen, Universite hastanelerine postalarlar. Nerde ayakta tedavi edilebilecek hasta var, onlari yatirirlar. Aynen, yaptiklariniza devam edin. |
|
![]() |
|
hulyamurat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulyamurat
Hocam dün size yazdıktan sonra yarim saat arayla once sulu kaka yaptı sonra da kustu. Ateşi 38 civariydi yine.bisey yemek istemiyor emiyor sadece. Yatmadan once calpol verdim rahat uyumasi icin cok huzursuzdu cunku. Az once de 10 dk ara ile kustu yine. Biraz su icti onubda çıkardı. Emmek istiyor ama sanırım midesi bulanıyor. Az önce biraz sicak gibiydi ama simdi atesi yok. Son durumu yazmak istemiştim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulyamurat
Böyle sık sık yazdım ama kusura bakmayın. Merak ediyorsanız normal mi devam ediyor diye. Aksam uzeri atesi çıktı tekrar. Çok yüksek değil. 38 civarı yine.ama cok halsiz görünüyor sürekli yatmak istiyor. Bisey yemiyor az az da su içiyor. Sanirim midesi bulanıyor arada bi ağzını ya da karnini gösteriyor. Karni mi ağrıyor bilmiyorum. Sanırım tamamen düzelmesi için içindekileri tamamen atmasi gerekiyor. Böyle kac gun devam eder. Ikginiz icin tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kusma ve ishal ile aldigi mikroplari atmasi gerekli. Sadece su verin, susuz kalmasin.
Kusmasi cok olursa, Emedur100 fitil 1 defa verin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulyamurat
Hocam Merhaba
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN: soylenen hicbir ilaci kullanmayin.
Ishalden sonar; kusmanin devam etmesi, VIRAL ishali gosterir.. Rotavirus'dan baska, Norovirusler ve baska ishal yapici virusler vardir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulyamurat
Sadece su takviyesine devam ediyoruz . Ne kadar sürer tam olarak iyileşmesi. Karin ağrısı normal bi durummu
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|