|
ishal ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haz 2019 Saat 06:57 |
merhaba hocam oğlum 6 yaşında dün sabah mide bulantısı ile istifra etti ardından 37 derece ateş, karın ağrısı ve köpüklü ishal şeklindeydi. akşamı geçirdik .şimdi karnının çok ağrıdığını söylüyor?ateş devam ediyor, yarim saat içinde 5 kere tuvalete çıktı. dediklerinizi yapiyoruz ama kısa sürede 5 kere çok değil mi
Düzenleyen bucus - 26 Haz 2019 Saat 06:59 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İsterse; 20 kere çıksın.. İshal, kusma ile beraber olmadığı sürece, ASLA su kaybı olmaz.
SAKIN; ilaç hele, Antibiyotik kullanmayın. |
|
![]() |
|
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam merhaba ishal hafifledi. ateş yok. fakat kalasında kan gördüm ve ara ara karın ağrısı çok oluyor. kan gorunce acile gittik. dizanteri olabilir kakasini takip edin dedi ve dizanteri ilaçi yazdı. 3 tane ama okuamıyorum biri ercaful.
ne yapmamızı onerirsiniz
Düzenleyen bucus - 28 Haz 2019 Saat 23:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbirini kullanmayın.. Dizanteri değil. Kan görülmesi kendiliğinden düzelecek... Ne diye gidersiniz ki??
|
|
![]() |
|
Seymahu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar hocam. Doktora gitmemek için direnmeye çalışıyorum ama dizanteri olma durumunda ilaç kullanılmalı dediginiz için yazıp fikrinizi öğrenmek istedim. Kızım 2.5 yaşında dün akşamdan beri isal mukusu ve kanlı şekilde kaka yapıyor. Gece uyandığı sürece ve gündüz öğleye kadar 4 5 defa bu şekilde gitti. Ateş kusma gibi durumlar yok. Zorlanarak ıkınarak Güvercin kakası diye tarif ettiğimizden biraz daha fazla yapıyor ama bu durumlarda dizanteri olma ihtimaline karşı doktora götürmeli miyim?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|