|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ipekcik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2015 Saat 14:41 |
Hocam 18 aylık oğlum yaklaşık iki gündür ishal ve yediklerini kusuyor.. İshali çok sulu, açık sarı renk ve içinde minik parçacıklar görünüyor.. Bolca su vermeye çalışıyorum ve emziriyorum.. Gripti şimdi neredeyse gribi geçmek üzere.. Bundan bir süre öncede abisi hafif ishaldi ve kusuyordu şimdi iyi durumda..
Ne önerirsiniz hocam? Hem kusma hemde ishal var, bactrim kullanmalıyım? |
|
![]() |
|
ipekcik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam eklemek istedim, günde 8-9 kez ishal şeklinde yapıyor( geceleri yapmıyor) , hemen her yemek sonrası kusuyor, azda olsa tekrar yediriyorum yiyor.. Arada canı acıyırcasına ağrıyor sanırım karnı ağrıyor..Bunların dışında oyun oynuyor, gülüyor..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip+Kusma-isal= Domuz gribi.
Sakin antibiyotik/ilac kullanmayin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|