Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Konu: ishal
    Gönderim Zamanı: 16 Nis 2013 Saat 12:01
nerhaba dr bey.7 yaşındaki kızım geçen hafta 4 gün ishal oldu.ilk gece çok kötü kokulu kustu.sadece 1 kere.4 gün sonra ishal bitti.şimdi küçük kızım karnım ağrıyor diye yatıyormuş.1 kere cıvık kaka yapmış.ablasından bulaşan bir hastalıkmıydı bu.ben ablası yediği bir şeyden mikrop kaptı herhalde diye çok önemsememiştim.nitekim geçti.ancak şimdi küçüğünde de aynı şey olunca anlam veremedim.ne olabilir bu ishal.kızım 30 aylık.13,4 kg.92 cm.teşekkürler.

hocam iki kere çok cıvık kaka yapmış bugün.şimdi de ateşi var.alından 37.5 şakaklardan 38.5 mızıkladığı için calpol verdim ateş henüz düşmedi.15 dk oldu. domuz gribi mi oluyor yoksa.

Düzenleyen nilcey - 16 Nis 2013 Saat 18:38
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119636
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2013 Saat 19:12
Domuz Gribi olsa idi;ishal yaninda:"karin agrilari" ve "Grip arazlari"da olurdu... Sakin ilac, hele Antibiyotik vermeyin.
Yukarı Dön
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2013 Saat 09:24
dr bey ishal salı günü akşamından beri devam ediyor.ateş ara ara çıkıyor.kusmasını metpamid ile engelledik.ishal den pişik oldu.dün 15-18 arası bez değiştirdik.miktar olarak çok kaka yapmıyor.ama yedikleri çok sindirilmeden çıkıyor.iştahı fena değil.reflor verdim dün bir kere.bugünde verilecek.başka yapabileceğimiz bir şey varmı ishalle ilgili.gece 3 te bile kaka yaptı.karın ağrısı geliyor ve kaka yaptığında geçiyor.sonra tekrar.nedir bu hastalık.grip arazları yok.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119636
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2013 Saat 02:45
Rotavirus veya Norovirus ishali olabilir, sakin antibiyotik, Reflor( ve benzeri) ilaclardan kullanmayin. Sadece bol su/sivi verin. Gerektiginde; Metpamid verebilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.