Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
barbim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24
Mesajın Direkt Linki Konu: ishal
    Gönderim Zamanı: 25 Kas 2013 Saat 22:04
hocam merhaba. kızım gece kusmayla uyandı sapsarı kustu. sabahda ishal başladı. nerdeyse bütün gün karın ağrısı çekti. ağrı gelip gitti. ama tekrar kusma olmadı. hocam birde ateş çıkmaya başladı 38.5 39 civarında rengide çok solgun bitkin. dr. gitmedim hocam acil yardımınıza ihtiyacım var   bu arada kızım 9 yaşında
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119700
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2013 Saat 02:22
Hic bir sey yapmaniza gerek yok. Arkadan ishal baslayacak, ishal ile mikroplari atinca, atesi "Sip" diye dusecek... SAKIN ilac vermeyin. Bol su/sivi vermeniz yeterlidir.
Yukarı Dön
barbim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2013 Saat 16:49
hocam ishal dün başladı ve bitti kusmada yok ama ateş hep 39 40. calpol verdim yine düşmedi iki saat sonra pedifen verdim o zaman düştü. ilaç sayesinde biraz iyi oluyor ama etkisi geçince yine ateş ve üşüme başlıyor. ne yapmalıyım hocam.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2013 Saat 20:25
HICBIR SEY.... Hersey kendiliginden duzelecek, sakin ilac verip, vucudun dengesi bozmayin..
Yukarı Dön
barbim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2013 Saat 20:01
hocam ateş 40 dereceyi geçince acile gittik ateşi düşürmek için hemen iğne yapalım dediler kabul etmedik. boğazına baktı ve çook kötü olmuş dedi. augmentin novalgin dolven ve kongest verdi. hocam dün dili beyazdı bugün okadar deyil ama yine biraz beyazlık var. bugün yine kustu karın ağrısı sık sık tekrarlıyo üşüttümü acaba. hiç halide yok iştahda yok. hocam sizin yazdığınız her kelime benim için çok önemli İYKİ VARSINIZ.....
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2013 Saat 00:27
Igne, zaten "SHOW" amacli yapilacakti. Iyiki yaptirmamissiniz. Augmentin, duzelmekte olna ishali daha beter yapar. Ilac kullanmayin. Ates devam ediyorsa, bir kan sayimi yaptirin, WBC degerine bir bakalim..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.