|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
makisko ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaka sayısı ilk 5 gün 10-12 arası 3 gündürde 6-9 arası yapıyor peki tahlil yaptırmıyacaksam doktora gitmemin bir anlamı yok gibi çünkü genel durumu iyi sadece 2 gündür biraz halsiz gibi o kadar gün aşırı azar azar su veriyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum son olarakta bu ishal durumunun belli bir gün sayısının önemi varmı yani kaçıncı günden sonra müdahale etmemiz gerekir vitamini ne zamana kadar vermemeliyim ishali varken 4. Ay aşılarını yaptırabilirmiyim (bu ayın 21 de aşıları var)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hele bir git!!! Bak nasil ve nelerle sizi korkutacaklar. Laboratuvarlara tasinmaktan caniniz cikar. Cocuk ishal filan degil, zaten, kilo almasindan da bellidir. Hastalik sonucu ishali olan bir bebek nasil kilo alsin???? Asi da olur, Vitamin de alir. Kusmasi olmayan bir cocukta, su kaybi olamaz. Su teklif ettiginizde, suyu icerse, istedigi kadar verin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Şub 2016 Saat 18:08 |
|
![]() |
|
makisko ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
Hocam bugün doktorun aramasıyla gittik hastaneye gittik ve kaka tahlili yapıldı sonuçlarımızdan biri 2 saat sonra çıktı kültür 3 gün sonra çıkacakmış şuanki sonuçlarda bişey yok dedi mamasını değiştirdi laktozsuz verdi bide siz süt ve süt ürünlerinden bir müddet uzak durun dedi diğer sonuçlarımızıda sise bildirip onayınızı almak isterim birde ağzında pamukçuk başlangıcı var dedi karbonatlı suyla temizleyin be mikostatin damla berdi günde 3 kere 10 damla kullanın dedi
![]() Düzenleyen makisko - 08 Şub 2016 Saat 22:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben size; "Cocuk ishal degil" diyorum, siz gidip neler yapiyorsunuz.. Bebeklerde; "Laktoz Entoleransi" OLMAZ.... O aptala bir soyleyinde, acip bir kitap okusun.. Ama kabahat onda degil, sizde!!!!
|
|
![]() |
|
Kadir bey biliyorum siz tahlil yaptırdık diye kızıyorsunuz ama türkiyedeki doktorlar inanın insanın aklımı karıştırmakta bir numaralar kültürümüzde çıkmış hepsi temiz diyor ama laktozsuz mamaya 10 gün devam edelim sizde süt ve süt ürünleri den uzak durun diyor eğer geçmezse mamayı değiştirip çoklu gıda alerjisine uygun bir mama verip onla deneriz diyor sizden ricam tahlil ve kakamıza bakıp son olarak ne yapmamız gerektiğini söylerseniz sevinirim çünkü mukuslu kal normal DEĞİLDİR diyor doktor bu şekilde kaka yapmasını normalmi saymalıyız
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu kaka; tamamen, cok yedirmeye bagli olusan kakadir. Beslenme aralrini acin ve musade ettigi kadar az besleyin. Bakin senelerdir anlatiyorum. Hastalik olsa, bebek kilo alamaz, gelisemez... Cok yedirilidiginde ise, hem ishal, hem kilo alma beraber olur. O doktorlarin, azicik kafasi calissa basiniza bu isler gelmez ama, belkide; onler da, bumlari domuz gibi biliyorlar, islerine gelmedigi icin, boyle sahtekarliklar yapiyorlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|