|
İshal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2022 Saat 21:18 |
İyi akşamlar hocam kızım temmuz 1 de 5 yaşını doldurup 6 yaşına girdi ve anaokula başladı 2 hafta sorunsuz başladık bu hafta da pazartesi gittik sonra ishal probleme iz başladı pazartesi akşamı hafif ateş vardı tam da ateş sayılmaz aslında ondan sonra ne ateş ne karın ağrısı nede kusma bu tür problemler olmadı ama ishal devam etti baya baya sulu kaka yapıyor en fazla günde 3 kere çıkmıştır sadece ishal olduğu için su kaybı olmadığını sayenizde öğrendik benim sadece sorum şu sadece ishal olması ne olabilir öyle aşırı yemek yiyen bir çocukta değil yemesi bu aralar azaldı hatta hatta bir arkadaşı da aynı o durumda bugün 5.gün tam geçmedi hatta bugün bir ara kakası normale döndü ama akşam tekrar sulu şeklinde yaptı altında bişey aramaya gerek var mı ilaç kullanmıyorum böyle uzun sürmesi normal mi
|
|
![]() |
|
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde şöyle bir durum var az önce yine sulu kaka yaptı tabi öncesinde kakasını tutamadığı için batırdı kendini bende komple yıkadım yıkadıktan sonra elim böyle yağlı gibi oldu çıkan kaka yağlıydı yani zaten kolezette de yağ tabakası gibi oldu bu ne demek oluyor acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119088 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yediği bir gıdadan mikrop kapmış. Sakın ilaç/Antibiyotik kullanmayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|