|
İshal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SMZinyet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2023 Saat 23:57 |
Merhaba,2gündür 19aylik oğlumda 38,5 ateş oldu durduk yere.zar zor 37e indirdik ,1gun devam etdi..bununla beraber mukuslu yeşil kaka(günde 8-9defa),şimdi ateş yok kusma da yok sadece çok su içince azacik oluyor.bu gün çok az mukuslu kahverengi kan gördüm kakasinda.doktora götürmedim bu gün.hangi analizler verilmeli?evde başka ne yapa bilirim.bol sıvı veriyorum.iştah da idare edecek durumda.Sol gözde de kızarıklık var
Düzenleyen SMZinyet - 24 Mar 2023 Saat 06:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120804 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
NE DIYE, atesi dusuruyorsunuz??? Ates dusurmekle ne yaptiginizi saniyorsunuz??
Lutfen Turk doktorlar gibi dusunmeyin. Ates vucudun savunma mekanizmasidir. Var bir bildigi ki, vucut ates cikariyor! Gordugunuz gibi; ishal ile mikrop yuklu kakalari disari atinca ates dustu! Oturun oturdugunuz yerde ve SAKIN Turk doktorlara gitmeyin! Kolonoskopi bile yapmaya kalkarlar! Mikroplar atilinca, kendiliginden iyilesecek. Bir daha da sakin ates dusurmeyin. 40 seneden beri anlatiyorum... Ates ve Havale ile ilgili makaleleri, yazarlar kismindaki makale listesinden bulup okuyun.
|
|
![]() |
|
SMZinyet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim Kadir bey,peki sol gözde aşiri kizariklik neden olur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120804 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Griplerde, gozlerde "yanma-batma" olur ve cocuklar gozlerini cok kuvvetli ovarlarsa, kizarti olur. Capak
yoksa, bir sey gerekmez. 2-3 gunde (Pazartesi'ye) gecmezse, bir Goz doktoru gorsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|