|
İshal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Saat 22 Dakika önce Saat 12:55 |
Oğlum 15 yaşında. 11 Eylül’den beri geçmeyen bir ishali var yani 10 gün oldu. ilk başta yoğun bir ishaldi şimdi günde 1 kere falan oluyor. Sizin konularınızı çok okudum reflor verilmemesi gerektiğini söylediğinizi biliyorum. Aldığı mikrobu atıyordur diye doktora götürmedim atana kadar bekleyelim dedim. Fakat on gün olunca artık endişelenmeye başladım. geçtiğimiz senelerde Çölyak için test yapılmıştı bir şey çıkmamıştı. Beklemeye devam mı edelim yine de size sormak istedim. iyi günler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118758 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Türk doktorlarının "çöliak" saplantılarına kulak asmayın. Onlar HER ishal hastasında Çöliak bakarlar!
Yiyeceklerine dikkat edin. İncir, Mürdüm eriği, Armut yemesin. Yağlı ve şekerli gıdaları azaltın. Muz, Elma, pirinç ve patates ağırlıklı besleyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|