|
İshal |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Astro
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İshalGönderim Zamanı: 13 Eyl 2026 Saat 12:50 |
|
Kadir hocam merhabalar kendim için birşey soracaktım cevaplama şansınız varsa çok sevinirim. Yaklaşık 2 senedir yumusak dışkı var cogu zaman sulu ishal gibi. Gaşta testinde bişey cıkmadı kolonoskopi dediler. Şöyle bir durum söz konusu ben normalde Antalya da yaşıyorum. Bu sene burdur bucak tarafında yazı orada geçirdim. Orada dışkı normale döndü. Ne zaman antalyaya geri geldim yine ishal başladı. Yedigim içtigim şeyler aynı hocam. İbs gibi bir sendrom olabilir mi acaba? Bunun herhangi bir ilacı vs varmı? Kolonoskopiden korkuyorum da (yaş 38)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2026 Saat 14:34 |
|
Çocukluğumda da Antalya'ya gidenler ishal olurlardı ve bunu "keçi eti" yemelerine bağlarlardı.
Suları mutlaka kaynatın. Meyva-sebzeleri kaynamış, soğumuş suyu son durulama suyu olarak kullanın.
|
|
![]() |
|
Astro
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2026 Saat 18:40 |
|
Normalde et tüketmem hocam ama söylediğiniz gibi sulardan kaynaklı olabilir çok doğru. Sularda garip bir kireç ve koku söz konusu teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|