Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Ebeveynlerin Kaygıları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ısırma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumısırma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
merayildiran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 31
Mesajın Direkt Linki Konu: ısırma
    Gönderim Zamanı: 27 Şub 2010 Saat 01:05
benım 20 aylık bır oglum var bızım bı sorunumuz var kuzenıde 21 aylık ama 1 yıldır nezaman  gorusseler kuzenı oglumu cok sık ısırıyor cok rahatsız oluyoruz artık bu konudan cokta uzuluyorum ne yapacagımızı bılmıyorum hergun gorse hergun ısırıyor bıde aynı apartmanda oturuyoruz ve gorusmek zorundayız okadar dıkkat ettıgım halde en ufak bır noktada hemen ısırıyor yada tırnaklıyor sacını cekıyor benım oglumda cok sakın ve akıllı bı cocuk cok memnunum oglumdan. ama daha fazla dayanamıyorum canının acımasına ne yapmamız gerekıyor yardımcı olursanız cok sevınırım
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2010 Saat 11:24
çocuğunuza kendini korumasını öğretmeniz iyi olur. o ısırıp vurmasa bile kuzenine ngel olmayı , onu tutmayı öğrenebilir. bu tür mücadeleleri vermeyi öğrenmek yaşam deneyimi olarak çok önemli. sizler çok müdahele ederseniz o kendini korumayı öğrenemez.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.