|
İşitme kaybı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ebrudayan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ebrudayan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İşitme kaybıGönderim Zamanı: 20 Saat 36 Dakika önce Saat 03:39 |
|
Hocam merhabalar
5 yaşında kızımda farkettiğim işitme kaybı var sizinle daha önce yazıştık illadini söylediğiniz gibi kullandım aralıklarla. Şimdi yeniden farkettim düşük sesleri duymuyor herhangi ağrı ateş öksürük hiç birşey yok yine illadini kullandım ama değişiklik yok daha önce kbb gördü işitme testi yapıldı bir sürü ilaçlar verdi ama kullanmadım illadin kullandım. Şimdi yine belirgin işitme sorunu var belkide hiç geçmedi anlayamadım. Yeniden başka bir kbb görecek yarın ama yinede sizden bilgi almak istedim varmı bi öneriniz uzun süredirde herhangi bir grip geçirmedi sadece bayramda köye gittik ve soğuktu acaba o mu tetikledi. İlladinden sonuç alamıyorsak ne yapmalıyız. Cevap verebilirseniz çok sevinirim.
Düzenleyen Ebrudayan - 20 Saat 35 Dakika önce Saat 03:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Saat 60 Dakika önce Saat 09:15 |
|
Tekrar anlattığım şekilde İliadin uygulayın. Sakın allerji ilacı veya kortizon kullanmayın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|