Hocam merhaba.kızımın iştahsızlığı devam etmekte.süt içmediği için,hazır kakaolu sütlerden veriyorum.o da ilk gün içiyor ikinci gün içmiyor.ayran içirmeye de çalışıyorum.biri iki kez içti.bu dönemden önce bol sebze çorbaları,kemiksuyu çorbaları içerdi.meyva olarak narı çok seviyor.hergün versem nar yiyor.muzu bazen yiyor.elma,armut az yiyor.
Hocam dikkatimi çeken birşey var pilav ve makarnayı öğün olarak vermek zorunda kalıyorum çünkü
bunlardan başka birşey yemiyor.bunları vermeyincede aç kalıyor.ve çok huysuz olmaya başladı.normalde melek gibi bir çocuktu.ve çok hareketli.başka birşey daha var.Çocuk Dr.na geçen hafta götürdüm.bir hastalığın kuluçka dönemi olabilir dedi.nitekim sağ kulağında iltihap varmış.atibiyotik agumentin es verdi.iştahsızlığı buna bağlıdır iyileşince düzelir dedi ama hala aynı iştahsızlıklar devam etmekte.
hocam ben çocuğumu yanlış mı besledim bilmiyorum neden artık birşey yemiyor bilmiyorum.mesela bugün çereze saldırdı.fındık fıstık vs.bunları tabi o tam öğütemiyor yanlış ama ben çiğneyerk ona yedirdim.sabırsızca ve iştahla bir küçük kase yedi.bu durumlar bei üzüyor.ne yapmalıyım bilmiyorum.size bu bilgileri vermek ve tavsiye almak istedim.
saygılarımı sunarım.