Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İştahsızlık, sürekli burun tıkanıklığı, hgb
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İştahsızlık, sürekli burun tıkanıklığı, hgb

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Melike Ptgl Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melike Ptgl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İştahsızlık, sürekli burun tıkanıklığı, hgb
    Gönderim Zamanı: 1 saat 46 Dakika önce Saat 23:11
Merhaba hocam. 14 aylık 10,5 kilo erkek bebeğim kilosu iyi midir boyunu bilmiyorum. Çok iştahsız geçen gün ateşi 38 oldu gece calpol verdim. Her ay düzenli olarak burnu tıkanıyor coldmix burun yıkama yapıyorum yine aynı. Bugün sağlık ocağında kan verdik ve hgb değeri 11,5 çıktı. İştahsız bir bebek. İki gündür hiçbir şey yemiyor sadece anne sütü kutu süte de alıştıramadım. Benim sütüm ise su gibi doyurmuyor gece yarım saatte bir uyanıyor aç olduğu için. Ben de Bestiron kan damlası var ama çoğu zaman vermiyorum unutuyorum veya çok zorlanıyorum içmiyor damlayı tükürüyor. Ne yapmam lazım lütfen söyleyin sağlıklı uzun güzel bir hayat diliyorum hocam Teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.