Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İştahsızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İştahsızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mmomy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mmomy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İştahsızlık
    Gönderim Zamanı: 17 Saat 40 Dakika önce Saat 02:02
Hocam merhabalar. Oğlum 22 aylık ve nereden baksan 6 aydır inanılmaz bir iştahsızlık durumu yaşıyoruz. Ne yemek yaptıysam yemiyor ağzına şu ve karadut suyundan başka bir şey sürmüyor hiçbir şekilde yükselmeyen d vitamini ve demiri var. Doktorlar iştah açıcı şurup vermeye çalışıyor ama ne aldım nede kullandım. Bunun için evde yapabileceğim organik iştah açıcı var mıdır yada bu kadar inatçı bir iştahsızlığın herhangi bir hastalık sebebi olma ihtimali var mıdır? Artık sinirimin ve kendimi suçlamanın son noktasındayım lütfen bana bir akıl verin. Teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118797
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Saat 20 Dakika önce Saat 09:22
    " hiçbir şekilde yükselmeyen d vitamini ve demiri var."
Türk çocuk doktorları, bu tedavileri bilmezler ki, düzelsinler!!
1- D vitamin seviyesi; 50-100 aralığında olmalıdır. Bunun altındakiler, bir tek Dit3 ampul içmele düzelirler. 
2- Anemi için, Türk doktorlarının yaptığı gibi; "demir" BAKILMAZ!! Esas Hgb önemlidir. Çocuklar için de 
Hgb10g/dl ve üstü olması yeterlidir. 
Serum demiri ve Ferritin ile anemi teşhis edilemez. 

Annelerin, "çocuğum iştahsız" demesi ile iş yapmıyorum!!! 
Doğumdaki boy ve kilo.
Şimdiki boy ve kilo lazım..... 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Saat 19 Dakika önce Saat 09:23
Yukarı Dön
Mmomy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mmomy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 53 Dakika önce Saat 10:49
Doğum kilosu 3540 boyu 49 cm , şimdiki kilosu 11 boyu 85 cm. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118797
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 4 Saat 26 Dakika önce Saat 15:16
2cm boy fazlası var. 900gram eksiği var. 
Belliki iştahsız DEĞİL ama aşırı hareketli. Bana kalırsa, boy daha önemli. Kiloyu ne zaman olsa alabilir. 
Bugün yazdıklarımı okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.