|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maritza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2016 Saat 22:51 |
hocam merhaba,
kızım ipek 51 aylık.cumartesi akşamı birden ateşlendi.pazar günü tüm gün ateş 40 civarı seyretti.çok halsiz kaldığından sadece bir kere 1 ölçek pedifen vermek durumunda kaldık.bugün ateş 38 civarındaydı.ilk defa bu akşam çiş yaparken yanıyor/acıyor dedi.hemen belden aşağısı yıkayıp hafif kızarıklık olduğu için krem sürdüm. ondan sonra da çiş yapmadığı için tekrar aynı şikayet olacak mı anlayamadım. hocam hemen idrar tahlili yaptırıp nitrite bakalım mı?bekleyeyim mi?arada biz cranberryi evde hep bulunduruyoruz,ipek de daha önce hiç İYE olmamasına rağmen sık sık tüketir. şimdi daha düzenli yedirmeye başlayacağım ama hocam eşime bile söylemeye korkuyorum.hemen doktora dolayısı ile antibiyotiğe yönlendirecekler beni. nitrit pozitif çıksa bile cranberry ve sıcak suya oturtma harici yapmam gereken birşey var mı?ilk defa böyle bir şikayetimiz oluyor hocam.sizin iye için yazdığınız herşeyi okudum .ama başıma gelince telaşlandım. varlığınıza şükrediyorum. |
|
m.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
nitrit pozitif çıksa bile cranberry ve sıcak suya oturtma harici yapmam gereken birşey var mı? HAYIR, yok!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|