Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İYE TEŞHİSİ KONDU!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumİYE TEŞHİSİ KONDU!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sevalc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 36
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2012 Saat 12:49
Çok teşekkür ediyorum hocam.Sizin gibi dürüst işi bilen insanlara ülkemizin ihtiyacı var.umarım bir an önce Türkiyeye geri dönersiniz.İyi çalışmalar...
Yukarı Dön
Sevalc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2012 Saat 16:37
Hocam hangi firmanın rota virüsü aşısını tavsiye ediyorsunuz.rota virüsü aşısı sonrası dikkat etmemiz gereken bi durum varmı.iyi çalışmalar.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119710
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2012 Saat 18:36
Her iki firmanin asisida iyi, hangisini bulursaniz kullanin. Benim bu asilar ile ilgili makalemi; yazarlar bolumunden okuyun. Eski yazilar listesinde mevcut.
Yukarı Dön
Sevalc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2012 Saat 11:37
Merhaba Hocam.
Hocam sizi dinledikten sonra İYE teşhisi koyan doktora hiç gitmedik hatta hiç bi doktora gitmedik.
Hocam kızım 2 ay 18 günlük son 10 gündür geceleri saat 23-24 ten başlayıp saat 03 lere kadar süren bi ağlaması söz konusu kolumuza alıp dolaştırdığımızda susuyor.tam uyudu diyip yatırınca 5 dk sonra çığlığı basıyor.bu durum 10 gündür ve belirttiğim saatlerde tekrarlıyor yani geceleri bayağı bi huysuz.Gündüzleri çocuk iyi sadece belirttiğim saat aralığında oluyor bunlar.belirli saat diliminde tekrarlaması dikkatimizi çekti ve size danışmayı uygun gördük.Birde hocam siz rota virüsü aşısının ilk dozunu 2. ayda vurmadığımız için 3.ayı bitirirken vurun dediniz.2. dozunuda 1 ay sonra 4.ayı bitirirken vurun dediniz doğrumu anlamışım acaba yanlış bi iş yapmayalım diye teyid edeyim dedim hocam.
İlginiz için çok teşekkür ediyoruz sizi tanıdığımız için çok şanslıyız.
iyi çalışmalar hocam.

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2012 Saat 18:13
1- Bebeginizin "gazi var"... Karni size donuk vaziyette, dik bir sekilde, "gezmeye goturuyormus gibi" kucaginiza alin ve sirtinin alt kismina, (bezinin ustune gelecek sekilde" avucunuzu biraz cukur yaparak,"alkis yaptiginiz siddette" vurun. 10-15 dakika ugrasmaniz gerekir.
2- Evet, Rotavirus asisinin ilk dozunu 3. ayda, Ikinci dozunu, 4 ayda diger asilarla ayni gunde yaptirin. Dikkat edin, hangi marka ile basladi iseniz, o marka ile devam edeceksiniz. Rotarix 2 dozda, RotaTeq 3 dozda yapilir. RotaTeq yaptiriyorsaniz; 3. dozu, 6. aydaki ucuncu karma asilar ile birlikte yaptirabilirsiniz.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Ara 2012 Saat 18:14
Yukarı Dön
Sevalc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2012 Saat 18:59
Sizi tanımasaydık gaz sancısına İYE teşhisi koyan doktorların elinde allah bilir ne hallere düşecektik (zaten düştük 1.5 aylık çocuğa 6 iğne vurdular bu yüzden).Çok teşekkür ediyorum hocam, allah sizden razı olsun.KizBebek
Yukarı Dön
Sevalc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2012 Saat 16:49
Hocam tekrar merhaba.
2 ay 20 günlük kızım dün saat 23 de bi ağlamaya başladı saat 04:30 a kadar içi geçecek şekilde ağladı.tavsiye ettiğiniz gibi avcumla belinin altına vuruyorum yok,sallıyoruz yok, dolaştırıyoruz yok ne yapsak yok susmuyor.hocam çok şiddetli ağlıyordu.ben dün yeşil soğan yemiştim ve kızımda akşam 22 de rezene çayı vermiştim acaba bunların etkisi varmı bu şekilde ağlamasında?hocam gündüzleri çocuk iyi akşamları ise kabus başlıyor.hocam dayanamayıp sabah idrar tahlili yaptırdım çocukta ateş yok kusma ishal vs yok.sonuçlar şöyle hocam:
bilirubin: neg
ürobilinojen: normal
dansite: 1.005 1.015-1.025
protein: neg
ph:6.0 5.0-8.0
nitrit: neg
keton: neg
glukoz: neg
görünüm: clear
lökosit: neg
eritrosit: neg
İDRAR MİKROSKOBİSİ:
Eritrosit hücre: 1 0-5 normal
lökosit hücre: 1 0-3 normal
Hocam allah rızası için ne yapmamız lazım.bu gün kendime anason aldım içmek için sütün gazını alıyomuş dediler.damlamı versem ne yapsam hocam lütfen yardım edin.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2012 Saat 00:01
IYE degil, zatan bu yasta hic gormedim. Cok aglama; gazdan degil ise, cok yedirdiginizden de olabilir: O zaman "yesil kakalar" yapar. Yada ac kalmis olabilir; o zamanda; sert kakalar yapar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.