|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akaco ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2016 Saat 10:56 |
merhaba Hocam
siteye bugun uye oldum.2-3 gundur özellikle İYE ile ilgili yazılarınızı okudum. Nitrit negatif ama yinede sormak istedim gondercegım test sonuclarını yorumlarmısınız. MIKROBIYOLOJI - Laboratuvar Örnek T:01/09/2016 20:00 Kabul T:01/09/2016 20:13 Onay T:01/09/2016 20:57 Idrar UYGULANAN TESTLER SONUÇ BIRIM NORMAL DEGERLER ÖNCEKI SONUÇLAR Idrar Kültürü 100000 cfu/ml Klebsiella pneumoniae ssp pneumoniae üredi. Gram Boyama: Gram (-) basiller görüldü. Giemsa Boyama:6-7 PNL görüldü. Kültür Sonucu Klebsiella pneumoniae ssp pneumoniae:ESBL Pozitif Antibiyotik Duyarlılıgı Antibiyotik Adı Klebsiella pneumoniae ssp pneumoniae Amikasin (AK) Duyarlı <=4 Ertapenem Duyarlı <=0.25 Fosfomycin w/G6P Duyarlı <=16 Nitrofurantoin (F) Dirençli 64 Piperasilin Tazobaktam Dirençli >16/4 Trimetoprim/Sulfametoksazol (SXT) Dirençli 4/76 Mikroskopi Lökosit 6-8 Eritrosit NADIR Küme Lökosit - Diger - Epitel - Nitrit Negatif bugun kontrole gıtcez ve buyuk ıhtımal bıze antıbıyotık verıcekler. cunkı daha oncede sırf idrarda lökosit 12-14 ve WBC 12 diye serum,iğne antibiyotik ne varsa kazıklandık.CRP si 43 dediler antibiyotik verdiler. artık kazık yemek istemiyoruz hocam. kızımız şimdi 3 aylık 5.250 kg ateiş normal bir sorunu yok. bu sonuçlara göre bir tedavi alınmalı mı hocam. Saygılarımla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tahlil o "3 aylik" kiza mi ait??? Eger oyle ise, muhtesem bir kazik yemissiniz.. HICKIMSE, 3 aylik bir kiz cocugunun, cinsel organini; STERILIZE edemez!!! Tabiiki, ciltten bulasma olacak! Hele eger, o onceki; "Serum,igne, antibiyotik" bu kiz cocuguna yapildi ise, cidden YUH OLSUN!! Bunlarda artik; VICDAN diye bir sey kalmamis! Nereden bulursunuz boyle uc-kagitci doktorlari! Okumaya devam, zira etrafinizdaki doktorlar hep bu seviyesizlikte ise, cok dikkatli ve bilgili olmaniz gerekir. Laboratuvar da namussuzun teki!! Koloni sayimi: 100,000 alti oldumu, disardan bulasma demektir.. Bu assagilik, namussuz laboratuvarlar da,ne tesaduf hep 100,000 koloni uredi derler. Yoksa, o sahtekar doktor bir daha onlarla is yapmaz. Bunlarin tumu CETE.. Harami ceteleri.. |
|
![]() |
|
akaco ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bir şey daha danışabilirmiyim.
öncelikle kızımız 35 haftalı dogdu 2300 gram olarak.sizin tablonuza göre kilosu biraz düşük bu normalmi? birde çok sık pişik oluyor.idrardaki lökosit yada bakteriden kaynaklımıdır? pişik geçirmek için Travazol verdı doktor kortizon var diye sürmedim. Desitin verdi mor olanından ondada Paraben diye bir madde olduğunu duydum. ben Pruzon Pomad diye bir ürün kullanıyorum hocam içinde meyan kökü olduğu için kortizon etkisi varmış. siz ne önerirsiniz. bundan sonra her gün en az 1 saatimi kitap okur gibi yazılarınızı ve maillerinizi okuyarak geçircem haklısınız çok okumamız lazım. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 500 gram bir eksik var, hicbir sey sayilir. 2- Pisik icin; Popolin, Nivea gibi kremler kullanin, "paraben" palavrasina kanmayin. 3- Travazol, Kortizon ve Mantar ilaci ihtiva eder. Teshis koyabilmekten aciz doktorlarin pek sevdigi bir ilacdir. Hangisi iyi gelirse hesabi! Idrardaki Lokosit pisik yapmaz. Bakterilerde zaten kakada bulunan bakteriler. Idrarda bakteri yok! Cok okumaniz sart. Kendinizden ziyade cocugunuzun hayri icin okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|