|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hulya125 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2015 Saat 11:16 |
hocam aklıma takılan bı konu. idrar tahlili. hemen her sene yılda 1 kez iye oluyorum. idrar tahlili tahlilinde bol lökosit cıkıyor . Bazen de eritrositte eşlik ediyor. zaten idrar yaparken bitimine doğru idrarımdan kan geliyor. ve muthiş ağrı sızı.. tuvalette ağlıycam sanki.. tahlil yaptırmasamda boyle olunca bılıyorum antıbıyotıkten 2-3 doz aldımmı rahatlamaya başlıyor. idrar tahlilde coğu zaman nıtrıt cıkmıyor sadece lokosit ama sıkayetler aynı ve antıbıyotıkle hemen geriliyor. ve kanda baktırdıgımda wbc ya normal yada 11 gıbı az bı yuksek cıkıyor.. sorum su ıkı kızım var kızlarda ıye gorulebılır her ateşte iye mi diye düşünüyor bızım doktorlar. sizde idrar tahlilinde bol lökositi değil sadece NİTRİT varsa var dıyorsunuz. simdi ben kendımden bılıyorum nıtrıt negatıf ve ıye oldugumu.. nıtrıt negatıfse bol lökositin hıc mı anlamı yok??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Idrarla alakasi yok, idrar yaptiginiz deligin ucu tahris oluyor. Ya asiri temizlik yapiyorsunuz, yada hafif bir akinti var.
idrar tahlillerindeki "lokosit" size aldatmasin.. Siz o laboratuvara, kendi idrarinizmis gibi; idrar gorunumunde, "cay suyu" gonderin, onda bile Lokosit gorurler.. Denemesi; bir tahlil ucreti!!! Bir daha da, IYE gibi sikayetleriniz olursa, kuruyemisciden; "Cranberry" meyvasi alin, gunde 1 defa; 1 corba kasigi miktarini yiyin. Kizlariniza da aynisini uygulayin. Sakin oradaki doktor ve Laboratuvarlara itimat etmeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|