|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Yazar | |
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
Okumustum canim...
![]() Dogru diyorsun ...
|
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() |
nesibeeee
![]() ![]() arkadaşın adına da çok üzüldüm... benim de ufak tefek 3-4-5 yaşlarında hatırladıklarım var...ama bunların bir kaçı sadece gerçekten hatırladığım... gerisi büyük ihtimalle büyüklerimin anlattığı olayları defalarca kafamda canlandırmamla ilgili bi şey... eğer bu dayak olayı sürekli değil de bi r defaya mahsus bir şeyse çocuğun pek hatırlayacağını sanmıyorum hatırlasa da bu olayı annesine karşı tavır alacağı bir konuma getirmez ... amaaaaaaaa sürkli bir durumsa hatırlamasa da ruhsal travmlara sebep olabileceğini düşünüyorum...mesela şiddete eğilim genellikle şiddet uygulanan çocuklarda görülür...uzlaşmacı olmayan çocuklar genellikle baskı altında yani dediğim dedik vurduğum tokat diyen ailelerden çıkar...örnekleri çoğaltacam da altta word dosyaları bana bakıyo bitir işimi diye.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
Saldırganlaşıyorlar değil mi? Eğitimcisin ya daha iyi bilirsin...
İşin bitince örnekleri çoğalt olur mu gülüm?
![]() |
|
![]() |
|
FİNCAN34 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 851 |
![]() |
bende 5 yaşındakı olayları hatırladım
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() |
Eğer bir çocuk eleştirilmişse
kınama ve ayıplamayı öğrenir. Eğer bir çocuk kin ortamında büyümüşse kavga etmeyi öğrenir. Eğer bir çocuk aşağılanırsa sıkılıp utanmayı öğrenir. Eğer bir çocuk devamlı utanç duygusu ile eğitilmişse kendini suçlamayı öğrenir. Eğer bir çocuk hoşgörü ile yetiştirilmişse sabırlı olmayı öğrenir. Eğer bir çocuk desteklenip yüreklendirilmişse kendine güven duymayı öğrenir. Eğer bir çocuk övülmüş ve beğenilmişse takdir etmeyi öğrenir. Eğer bir çocuk hakkına saygı gösterilerek büyümüşse adil olmayı öğrenir. Eğer bir çocuk kabul ve onay görmüşse kendini sevmeyi öğrenir. Eğer bir çocuk aile içinde dostluk ve arkadaşlık görmüşse bu dünyada mutlu olmayı öğrenir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|