|
Kadir Hocaya Sorum var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ebrupektasfb ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ebrupektasfb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mar 2015 Saat 20:48 |
Merhaba
Kadır hocay asoracagım sorum var ancak yenı konu acamıyorum..Yardım edermısnız?
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey 22 Mart'a kadar aramızda değil o yüzden bölüm kilitli döndükten sonra açılacaktır, geçmiş olsun... http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48334&title=tatil |
|
![]() |
|
GÜLGÜLAY ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
KADİR BEYİN MAKALELERİNİ OKUYAMIYORUM YARDIM EDERMİSİZ YAZARLAR BÖLÜMÜNE GİREMİYORUM
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Merhaba, Kadir Bey'in makalelerine ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayın, geçmiş olsun... http://www.anneoluncaanladim.com/yazarlar/21/kadir-tugcu/ |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
gamze kadir bey döndü tatilden ..
|
|
![]() |
|
gördüm canım ama Haluk Bey bölümün kilidini açabiliyor haber verdim en kısa zamanda açılacaktır...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|